Sağlamlisans Retail Key yerine OEM gönderdi

karambyte

Kilopat
Katılım
15 Mart 2019
Mesajlar
1.859
Çözümler
3
Biraz önce crack yerine para verip Sağlamlisans'tan kullanmak istedim. Retail satın aldım ancak OEM Key kodu göndermişler. Ardından etkinleştirip CMD'den baktığımda Retail yerine OEM Key yazıyordu. Yani fazla para vereyim Sağlamlisans'tan alayim dedim. Adamlar OEM Key daha pahalı ürün dediler. Herhangi bir dezavantajı yok dediler. Ancak genelde Retail Key öneriliyor ve ben sonuçta Retail için satın aldım. Sizce ne yapmalıyım? Kullanıp geçeyim mi? Çünkü artık girip etkinleştirdim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz önce crack yerine para verip sağlamlisans'tan kullanmak istedim. Retail satın aldım ancak OEM Key kodu göndermişler. Ardından etkinleştirip CMD'den baktığımda Retail yerine OEM Key yazıyordu. Yani fazla para vereyim sağlamlisans'tan alayim dedim. Adamlar OEM Key daha pahalı ürün dediler. Herhangi bir dezavantajı yok dediler. Ancak genelde Retail Key öneriliyor ve ben sonuçta Retail için satın aldım. Sizce ne yapmalıyım? Kullanıp geçeyim mi? Çünkü artık girip etkinleştirdim.

Kullanıp geçin. Belkide size kıyak yapmak istediler.
 
Retail ile lisansını başka cihaza transfer edebilirsiniz, OEM donanıma yazdığı için transfer edilmez. Retail Microsoft'tan destek alabilir, OEM alamaz. Bence para iadesi almayı deneyin, kazıklanmışsınız.
 

Geri
Yukarı