SağlamLisans tecrübem

Konudan bağımsız bir şekilde soracağım, konu sahibinin profil fotoğrafını kullanması forum kurallarına aykırı mı? Google önerilenlerine bu konu düşmüş Recep Baltaş bir inceleme yaptı sandım konuya girdim.
 
Evet Windows etkinleştirme işlemini yapmak için site arıyordum ve forumdakilerin önerileri ile sağlam lisans üzerinden OEM key aldım ve yaklaşık 2 dakika içerisinde kod geldi. Çok hızlı ve kesinlikle güvenilir. Fiyatlar da şu dönemde o kadar pahalı hissettirmiyor açıkçası. Size tavsiyem saçma sapan CMD üzerinden Windows etkinleştirme işlemi yapmamanız, bu gibi basit alternatiflerden yararlanmanız olacaktır.

Hocam merhaba ben 40 TL key aldım fakat keyi girdim key direk imha oldu sağlam lisansdan almayı düşünüyorum şu an PC de internet bağlantısı yok yeni alındı Windows olmadığı için herhalde direk OEM Windows key alsam kurulur mu etkinleştirme bölümünden.
 
Hayırlı olsun hocam, ben de zamanında bir kez almıştım, bayağı memnun kalmıştım. Ayrıca lisansı Microsoft hesabınıza bağlamayı unutmayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı