Sağlık kategorisi gerekli mi?

Makaleler
115
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Ben bu kategorinin amacını hiç çözemedim. Her konunun altına doktora gitmeni tavsiye ederim yazılıyor. Bu cevabı duymak için mi konu açılıyor?

Forumda doktor var mı veya doğru bir cevap veren oluyor mu?

2-3 konuda yanlış öneriden dolayı kel kalan arkadaşlar varmış tarzında muhabbet duymuştum, doğru mu bilmiyorum.

Ben bu kategorinin amacını hiç çözemedim. Her konunun altına doktora gitmeni tavsiye ederim yazılıyor. Bu cevabı duymak için mi konu açılıyor?

Forumda doktor var mı veya doğru bir cevap veren oluyor mu?

2-3 konuda yanlış öneriden dolayı kel kalan arkadaşlar varmış tarzında muhabbet duymuştum, doğru mu bilmiyorum.
Doktora gitmeden çözülebilecek basit bir sağlık sorunuysa ne yapılması gerektiğinin tavsiyelerini verebilir ama bu durumla hiç karşılaşmadım.

Gerekli değil diye düşünüyorum çünkü adam gelip ''şuram ağrıyor, halsizliğim geçmiyor, başım dönüyor vb. '' birçok şikayetler geliyor. Bu saydıklarımın bir sürü sebebi olabilir, çok önemli ve yabana atılmaması gereken mevzular. Ben de gördüğümde genel olarak doktora gitmelerini tavsiye ediyorum çünkü bir bilgim yok. Ufacık yanlış bir bilgi verilmesi, alakasız ilaç önermesi vb. bir şey yapılırsa çok ciddi sorun teşkil eder.

Ben başıma gelip çözülen rahatsızlığın çözümünü bile söyleyemem belki adamın o ilaçlara alerjisi var, belki bende uygulanan yok onda uygulanınca işe yaramayacak gibi gibi.

Doktor olsa bile temel şeylere cevap verebilir zaten, büyük bir şey olduysa ona doktor da cevap veremez sanaldan, görünmesi gerekir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı