Sağlık raporunda kan vermek zorunlu mu?

@FURKAN CANN Daha ehliyetimi 2 gün önce çıkardım. Sürücü kursundan aldığınız dosyaya koymak gerekiyor diye biliyorum. Ben dosyaya koydum nolur nolmaz diye fakat adam dosyayı açıp bakmadı bile. Sadece kan grubumu söyleyip doğru mu diye sordu. Yanlış değilsem sağlık raporunda gözüküyor olması lazım zaten kan grubunun. Bir arkadaşım ise 1 sene önce almıştı ehliyeti onda dosyayı kontrol etmişler. Görevliden görevliye de değişebilir bir durum olabilir. Ben olsam işi garantiye alırdım.
 
@FURKAN CANN daha ehliyetimi 2 gün önce çıkardım. Sürücü kursundan aldığınız dosyaya koymak gerekiyor diye biliyorum. Ben dosyaya koydum ne olur nolmaz diye fakat adam dosyayı açıp bakmadı bile. Sadece kan grubumu söyleyip doğru mu diye sordu. Yanlış değilsem sağlık raporunda gözüküyor olması lazım zaten kan grubunun. Bir arkadaşım ise 1 sene önce almıştı ehliyeti onda dosyayı kontrol etmişler. Görevliden görevliye de değişebilir bir durum olabilir. Ben olsam işi garantiye alırdım.

Hocam raporu aldım kan almadılar sadece uzaktan harfleri söyle dedi onları söyledim o kadar kan grubum yazıyor kağıtta fakat ben ehliyeti T.C. kimliğe işleteceğim için çok da önemi yok aslında.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı