Sağlıklı bir şekilde nasıl hızlı kilo alabilirim?

Corde Lio

Kilopat
15 yaşımdayım, 50 kiloyum. İlerleyen zamanlarda fitnessa başlayacağım, fakat biraz kilo almak istiyorum. Bir arkadaşım düzenli olarak çok pilav yememi söyledi. Sonra YouTube'den Ege Fitness izledim, o da aynı şekilde sağlıksız bir şekilde kilo almam gerektiğini söyledi. Fakat ben kilo alacağım diye sağlığımdan olmak istemiyorum. Acaba ne yapmalıyım? Her gün pilav gibi şeyler yersem şeker hastası olmaz mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
15 yaşımdayım, 50 kiloyum. İlerleyen zamanlarda fitnessa başlayacağım, fakat biraz kilo almak istiyorum. Bir arkadaşım düzenli olarak çok pilav yememi söyledi. Sonra YouTube'dan ege fitness izledim, o da aynı şekilde sağlıksız bir şekilde kilo almam gerektiğini söyledi. Fakat ben kilo alacağım diye sağlığımdan olmak istemiyorum. Acaba ne yapmalıyım? Her gün pilav gibi şeyler yersem şeker hastası olmaz mıyım?

Biraz fazla yulaf bitter çikolata ve çilek böğürtlen gibi şeyler ye karbonhidratı sağlıklı unlarla çok ye kuruyeniş de çok ye aynı zamanda et gibi türevleri sıklaştır.

Biraz fazla yulaf bitter çikolata ve çilek böğürtlen gibi şeyler ye karbonhidratı sağlıklı unlarla çok ye kuruyeniş de çok ye aynı zamanda et gibi türevleri sıklaştır.
Bu nasıl öneri? Siz baya "ne bulursan ye" demişsiniz.

@Corde Lio, devlet hastanesinden randevu alın. Doktorun öneri dahilinde hareket edin. Herkesin vücut yapısı bir değildir.

15 yaşımdayım, 50 kiloyum. İlerleyen zamanlarda fitnessa başlayacağım, fakat biraz kilo almak istiyorum. Bir arkadaşım düzenli olarak çok pilav yememi söyledi. Sonra YouTube'dan Ege Fitness izledim, o da aynı şekilde sağlıksız bir şekilde kilo almam gerektiğini söyledi. Fakat ben kilo alacağım diye sağlığımdan olmak istemiyorum. Acaba ne yapmalıyım? Her gün pilav gibi şeyler yersem şeker hastası olmaz mıyım?

Sağlıklı kilo alman için protein ihtiyacını temiz bir şekilde karşılaman lazım haşlama yumurta, tavuk göğüsü ağırlıklı beslenmen lazım meyvelere abanman lazım günlük kalori ihtyiacıncan 300 kalori fazla ve günlük protein miktarını aşman lazım aynı zamanda yağ ve şekeri de aşmaman lazım bu saydıklarım hepsi para istiyor ülkemizin ekonomisindede zengin değilsen sağlıklı kilo alman pek mümkün değil

Protein ve lifli gıdalar temiz karbonhidrat (pirinc, bulgur) ağırlık çalış da hızlı bir şekilde sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı