Sağlıksız beslenip sadece egzersiz ile ne kadar kilo verilebilir?

GainEager

Hectopat
Yer
Fox River
Boyum 170, kilom 66 civarlarında. Uzun süredir kilo vermek istiyorum ama genelde üşendiğimden bu konu hakkında pek bir şey yapmam. Yine de son zamanlarda okulun da kapanmasıyla biraz kendimi geliştirdim. Haftanın 3 günü 1 saatlik futbol antrenmanım var, her gün en az 30DK-1 saat bisiklet sürerim evin yakınlarında gezerim. Haftada 3 gün 10dk gibi bir süre evde internetten indirdiğim uygulamalarla hafif antrenmanlar yaparım, sorun şu ki genelde hep yemek yemek istiyorum, ne kadar kilo vermek için bu konuda uğraşsam da çoğu zaman dışarıdan yemek söylerim. Haftada Max 1-2 gün sağlıklı ve diyete uygun şeyler yerim. Sabahları basit bir sandviç yapar akşamda ya yemek söyler ya da annemin marketten aldığı dondurulmuş şeyleri yerim zaten damak tadım biraz ilginç çoğu şeyi yiyemiyorum. Her neyse bu duruma rağmen 18 gün gibi bir sürede 1,5 kilo verdim fakat tabii ki kilom hiç dengeli değil ve her tartıldığımda farklı bir kiloda çıkıyor fakat yine de az da olsa kilo verdim. Sizce bu şekilde bu durum sürdürülebilir mi, sağlıksız beslensem de egzersiz yaparak kilo verebilir miyim veya beslenme bu konuda ne kadar etki eder. Bu konu hakkında yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı