Sağlıktan Önemli Hiçbir Şey Yok!

Kardeşim geçmiş olsun fakat tomografiden bir şey çıkmadıysa korkulacak bir şey yok. Yüz felci başlangıcıysa eğer kolaylıkla atlatabilirsin. Bir keresinde boğaz enfeksiyonum yüzüne kullandığım ilaç alerji yapmıştı. Benim de yüzdüm kaydı, bacaklarımı hareket ettiremedim ama sadece bir antihistaminikle eski halime döndüm.

Öncelikle geçmiş olsun. Banada benzeri birşey olmuştu. Yüzümün sağ tarafı tamamen uyuşmuştu ağzımın yarısını oynatabiliyordum. Konuşamıyordum, o an konuşamamanın nasıl bir şey olduğunu anladım insan konuşmayı bilmeyen bir bebek gibi oluyor o an, kelimeleri harfleri birden unutuyor.

Oncelikle gecmis olsun, Allah sifa versin. Girdigin MR yani halk dile ile EMAR buyuk ihtimal. Korkmana gerek yok. Insan cok girince alisiyor. Cocukken bir hastaligim dolayisi ile baya girmistim. O korkuyu bilirim, ailen perisan, sen kendini dusunuyorsun. Allah elbet bir yerden kapi acar. Elinden gelen tek sey dua etmek, doktor ilac verdiyse onu kullanman. Kendine dikkat et, Allah yardimciniz olsun.

Geçmiş olsun, Tomografi ve MR'a giren biri olarak MR'ın çok daha korkunç olduğunu söyleyebilirim. Hastalık da yüz felci gibi duruyor. Gerekli ilaçları alıp dikkat ederseniz ve ilerlememişse geçer.
Evet tam üstüne bastınız. Yüz felci. Gerekli ilaçları temin ettim. Göz merhemini sürmek işkence gibi ama yapmalıyım. Çok sağolun.

Kardeşim geçmiş olsun fakat tomografiden bir şey çıkmadıysa korkulacak bir şey yok. Yüz felci başlangıcıysa eğer kolaylıkla atlatabilirsin. Bir keresinde boğaz enfeksiyonum yüzüne kullandığım ilaç alerji yapmıştı. Benim de yüzdüm kaydı, bacaklarımı hareket ettiremedim ama sadece bir antihistaminikle eski halime döndüm.
Yüzümün sol tarafı bana ait değil gibi. Kendi cumhuriyetini kurmuşlar sanki. :p

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı