Saha dolabının mesafesi arttı

Frodex

Hectopat
Son iki aydır Türk Telekom saha dolabı yerleştirdi evimin yakınlarına ve Netspeed'den sorguladığımda uzaklık 190 metre gözüküyordu ve 68 Mbps veriyorlardı. Ama dün internetim de paketloss ve ping çıkmaya başladı. Bundan dolayı çok dalgalanma oldu ve arıza kaydı açtım sonunda mesaj attılar bölgenizde bir arıza yaşanmıştır. En kısa sürede düzelteceğiz dediler ve bu sabah adrese girip bir sorgulayayım dedim. Saha dolabına uzaklığım 345 metreye çıkmış ve internetim 52 Mbps alabileceğim görünüyor. Bu nasıl arızadır ya da sıkıntıdır? Tekrar arıza kaydı açtım cevap bekliyorum. Sizce sıkıntı ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet erişiminize devam edebilmeniz için başka dolaba aktarmış olabilirler sizi.

Ben de böyle düşündüm ama inşallah başka bir sıkıntı olmaz ve geri düzeltirler diye umuyorum.
Bu ne demek oluyor modem açık internet de var ama TurkNet'in uygulamasında böyle bir bilgi gördüm.

Dosya Ekleri

• IMG_20220324_130045.jpg
    IMG_20220324_130045.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorgulama durumu genelde port durumuna göre oluyor. Yakında olan yerde port kalmadığı için de böyle çıkıyor olabilir. Sağlayıcı üzerinden sorup daha net bilgi alabilirsiniz.

Sorgulama durumu genelde port durumuna göre oluyor. Yakında olan yerde port kalmadığı için de böyle çıkıyor olabilir. Sağlayıcı üzerinden sorup daha net bilgi alabilirsiniz.

Destek kaydı açtım cevap bekliyorum ama port olmasa bile evde internet var sağlayıcı ulaştığında bilgi alırsam buraya da aktarırım cevabınız için teşekkür ederim.

Yok hocam, öyle değil. Elbette sizde internet var. Sorgulama yapınca sanki yeni abonelik gibi algılanabiliyor ve böyle sonuçları olabiliyor.

Ben de böyle düşündüm ama inşallah başka bir sıkıntı olmaz ve geri düzeltirler diye umuyorum.
Bu ne demek oluyor modem açık internet de var ama TurkNet'in uygulamasında böyle bir bilgi gördüm.
Hat değerlerinizi atar mısınız? Uzaklığınızın değiştiğini anlayabiliriz.

2 3 saate eve geçersem atarım ama dün gece baktığımda CRC aşağı hatası 510'du.
Şu an düzelmiş gözüküyor akşam hat değerlerini de paylaşacağım tekrar kontrol ederim.

Hat değerlerimi istemiştiniz buyurun.

Dosya Ekleri

• IMG_20220324_152817.jpg
    IMG_20220324_152817.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 47
  • dd.png
    dd.png
    26,4 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri