İbrahim Gürel
Hectopat
Kaç TL'ye ilana koydunuz? Bu arada önce parayı isteyin. Yoksa sıkıntı kesin çıkar.Ps Vita
Kaç TL'ye ilana koydunuz? Bu arada önce parayı isteyin. Yoksa sıkıntı kesin çıkar.Ps Vita
Alıcı ürünü onaylamasa bile para bir süre sonra (3 gündü sanırım) otomatik olarak satıcıya aktarılıyor diye biliyorum ben de.
GET'in kestiği tutardan dolayı 660TL'ye koymuştum ilanı.Kaç TL'ye ilana koydunuz? Bu arada önce parayı isteyin. Yoksa sıkıntı kesin çıkar.
Kaç TL'ye ilana koydunuz? Bu arada önce parayı isteyin. Yoksa sıkıntı kesin çıkar.
Kaç gün geçti alıcı kargoyu teslim aldıktan sonra?Kargo bilgisi girilen işlemlerde onay sürenizi aşmanız durumunda işlemler otomatik olarak onaylanır. Bu sebeple işlemlerinizi ve onay sürenizi takip ederek ilgili süre içerisinde onay veya reddetme işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
Kaç gün geçti alıcı kargoyu teslim aldıktan sonra?
Merhabalar iletişime geçtim alıcı ile konuşup 24 saat içerisinde durumun belli olacağını söylediler ardından alıcı ürünü iade işlemini başlattı maalesef.
Herkesin içinde bir şeytanlık var geçmiş olsun.
Ve dolandırılmadığınıza sevindim.
Hocam böyle bir durumda ne yapacağınızı söylediler mi?Maalesef ürünüm elime yüksek ihtimalle problemli gelecek.
Herhalde şikayetime yanıt verdiler.
Hocam böyle bir durumda ne yapacağınızı söylediler mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.