Sahibinden.com GET alıcı problemi

Alıcı ürünü onaylamasa bile para bir süre sonra (3 gündü sanırım) otomatik olarak satıcıya aktarılıyor diye biliyorum ben de.

İşte alıcı uzattı ürünü aldığı gibi ardından ulaşamadım bir daha.
Kaç TL'ye ilana koydunuz? Bu arada önce parayı isteyin. Yoksa sıkıntı kesin çıkar.
GET'in kestiği tutardan dolayı 660TL'ye koymuştum ilanı.
Kaç TL'ye ilana koydunuz? Bu arada önce parayı isteyin. Yoksa sıkıntı kesin çıkar.

Keşke alıcı ile iletişime geçebilsem. Maalesef ulaşılamıyor numarasına.

Kargo bilgisi girilen işlemlerde onay sürenizi aşmanız durumunda işlemler otomatik olarak onaylanır. Bu sebeple işlemlerinizi ve onay sürenizi takip ederek ilgili süre içerisinde onay veya reddetme işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
Kaç gün geçti alıcı kargoyu teslim aldıktan sonra?

Herkesin içinde bir şeytanlık var geçmiş olsun.
Ve dolandırılmadığınıza sevindim :).

Maalesef ürünüm elime yüksek ihtimalle problemli gelecek.
Herhalde şikayetime yanıt verdiler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20201209-201424.png
    Screenshot_20201209-201424.png
    29,1 KB · Görüntüleme: 60
Hocam böyle bir durumda ne yapacağınızı söylediler mi?

Keşke söyleselerde yazsam ama söylemediler maalesef.
Ama böyle bir durumda süre dolduktan hemen sonra sahibinden desteği arayıp söylemekte fayda var süre dolmadan önce yazdığım mesajlara sürenin dolmasını bekleyin gibisinden yanıt aldım bu yüzden süre dolunca aramakta fayda var kimsenin başına gelmesin eğer bireysel satıcı iseniz alıcının güvenilir olduğunu doğrulayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı