Sahibinden.com GET alıcı problemi

Arda983

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar ben 02.12.2020 tarihinde Sahibinden.com'dan GET ile ürün sattım. Alıcı ürün eline geçince hafta sonu deneyip onaylayacağını söyledi. Alıcı ürünü aldığı gibi onaylamayı duraklatıp Sahibinden'deki mesajlarıma yanıt vermemeye başladı. Bugüne kadar duraklatmış idi bugün süre doldu ve hiçbir şey olmadı. Ne yapabilirim? (Yüksek ihtimalle dolandırıldım)

su.jpg

Geçmiş olsun hocam.
Sahibinden ile iletişime geçin.

@Arda983 daha önce GET hakkında bilgi içeren bir paylaşım yapılmıştı. Ben GET ile satışı hem tavsiye ederim, hem etmem. Şöyleki; alıcı iseniz avantajınız daha çokken satıcı iseniz dezavantajınız daha çok. Alıcının 14 gün cayma hakkı nedir yaaa oradan satış yapmak isteyen kişilerin hepsi kurumsal ve orta yada büyük çaplı bir firma değil. Bireysel kullanıcılar da iki taraf içinde "GÜVENLİ" olsun diye ilan veriyoruz. Bence varsa 14 gün cayma süresi yada ödemeyi onaylama süresi alıcının eline kargo ulaştığından itibaren hafta sonları ve tatiller dahil olmak uzere en fazla 7 gün olmalı. Gerekli yerlere başvuruda bulunmanızı sahibinden ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Sizde hakkınızı arayınız. Konu ile ilgili güncellemeleri takip edeceğim. Sonucu bekleyeceğim.

Sattığınız şey neydi? Yani zararın neresinden dönersen kardır. Çok pahalı bir şey mi?
Ps Vita
Sahibinden sitesiyle iletişime geçmeniz gerek. Dolandırma gibi bir ihtimali yok. Tek dolandırılma ihtimaliniz alıcının ürünü bozuk bir şekilde geri göndermesi. GET sırasında yanlış bilmiyorsam TC'ye kadar sürüyle bilgi istiyorlar.

Merhabalar iletişime geçtim alıcı ile konuşup 24 saat içerisinde durumun belli olacağını söylediler ardından alıcı ürünü iade işlemini başlattı maalesef

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı