Sahibinden.com GeT ile satış yapmak

alican93

Hectopat
Makaleler
5
Yer
Ankara, Turkey
Daha fazla  
İyi sosyaller. Yarın sahibinden.com'dan GeT ile bir satış gerçekleştireceğim. Arkadaşa elden satıcam, ancak taksitli almak istediğini söyledi. O yüzden GeT kullanacağız. Ancak ben bu işlemden sonra paramı nasıl alacağım? Sahibinden.com'a hesap numaramı mı vereceğim? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Banka hesap numaramı mı isteyecek sahibinden.com arkadaş satın aldıktan sonra site üzerinden? Çünkü ilanı verirken istemedi hesap numaramı da o yüzden soruyorum.

Sorunum mantığını kavrayamamak değildi GeT'in. Sorunumu ekteki fotoğraflara bakarsanız anlayacaksınız. Üyelik ayarlarım söylenilen yönergelere uymuyor.

Not: Sorun çözülmüştür. GeT işlemleri kısmına girmek gerekiyormuş. Ordaymış banka bilgileri kısmı.

Peki bir soru daha sorayım fazladan konu açarak kalabalık yaratmak istemiyorum. Ben arkadaşa elden vereceğim için sisteme kargo bilgisi giremeyeceğim. Ancak şöyle bir ibare var "Satıcının sisteme takip edilebilinir kargo bilgisi girmesi ve alıcının teslim aldığı ürüne onay vermesi sonucunda...".

Dosya Ekleri

• aa.png
    aa.png
    5,7 KB · Görüntüleme: 560
  • bb.png
    bb.png
    5,8 KB · Görüntüleme: 568
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı