Sahibinden.com GET ile ürün güvenli alınır mı?

nuvola

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, 2. el oyun direksiyon seti almak istiyorum ama 2. el işine hiç girmedim. Dolandırılma ihtimalim yüksek :D
Sahibinden güvenli e-ticaret ile ürünü alsam dolandırılma ihtimalim var mı? Bir oyun yapılabilir mi alıcıya karşı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır yok. Sanırım 48 saat kontrol etme süreniz oluyor. Yani siz kredi kartı ile satın alıyorsunuz önce, daha sonra ürünü satıcı olan kişi size belirtmiş olduğu sürede kargoluyor, kargo size ulaştıktan sonra yanlış bilmiyorsam 48 saat deneme şansınız oluyor. Beğenmezseniz bile ürünü iade edebiliyorsunuz. Bu arada GeT yerine artık "param güvende" var diye biliyorum. Beğenmeyip geri yollarsanız param güvende komisyon masraflarını siz karşılıyorsunuz.

Hayır yok. Sanırım 48 saat kontrol etme süreniz oluyor. Yani siz kredi kartı ile satın alıyorsunuz önce, daha sonra ürünü satıcı olan kişi size belirtmiş olduğu sürede kargoluyor, kargo size ulaştıktan sonra yanlış bilmiyorsam 48 saat deneme şansınız oluyor. Beğenmezseniz bile ürünü iade edebiliyorsunuz. Bu arada GeT yerine artık "param güvende" var diye biliyorum. Beğenmeyip geri yollarsanız param güvende komisyon masraflarını siz karşılıyorsunuz.
Doğrudur ikinci el bir ürün almıştım. 48 saatlik bir süre vermişti.

Son düzenleme:
Ürünü alıp yerine başka bir bozuk ürünü geri yollayıp, ürün farklı ve bozuk geldi bile derseniz haklı çıkabiliyorsunuz. Get öyle bir sistem. Yine de dikkat etmek lazım.

Ya şöyle bir durum oluyor. 48 saat içinde deneme süren oluyor ama 48 saat içinde deneyip içinden temiz parçayı söküp arızalı olanı gönderen ve iade isteyen insanlar oluyormuş veya 48 saat kullanıp ürünü bozup yolluyormuş. Bende 2. el direksiyon seti "param güvende" ile almak istiyorum ve inşallah para konusunu halledebilirsem satıcıya sırf 1 sayfa dolusu gerekli istek listesi oluşturdum ya. İnşallah başımıza böyle durumlar gelmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı