Sahibinden.com uzerinden dolandırılır mıyım?

Daha fazla  
Sahibinden.com uzerinden klavye ilanım var, Param Güvende açik olmadigi halde surekli kargo isteyenler var. Birisi yazdi ille bana sat, kargo şubesindeyken parani IBAN'dan atarim Param Güvende çok komisyon kesiyor dedi. Benim klavyeyi kargolayacak kutum yok(orijinal kutusu var), kargoda klavye zarar gorebilir dedim sorun yok kargo şirketi sigortası oluyor öderler dedi. Ne yapabilirim sizce gondereyim mi? Parayi geri cekme imkani var mi? Veya kargoda ürün zarar gorse ve benden parayi geri istese ben de atmasam sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahibinden.com uzerinden klavye ilanım var, Param Güvende açik olmadigi halde surekli kargo isteyenler var. Birisi yazdi ille bana sat, kargo şubesindeyken parani IBAN'dan atarim Param Güvende çok komisyon kesiyor dedi. Benim klavyeyi kargolayacak kutum yok(orijinal kutusu var), kargoda klavye zarar gorebilir dedim sorun yok kargo şirketi sigortası oluyor öderler dedi. Ne yapabilirim sizce gondereyim mi? Parayi geri cekme imkani var mi? Veya kargoda ürün zarar gorse ve benden parayi geri istese ben de atmasam sorun olur mu?
Parayı geri çekme olayını bilmiyorum. Ben satış yaptım bu şekilde bir sıkıntı olmadı. Lakin kargo firmalarının elektronik ürünlerde sigortası olmuyor diye biliyorum.

Siz kargo şubesinde kargoladığınıza dair mutlaka bir fotoğraf çekin ve kargo numarası alın. Parayı geri çekme olayını bilmiyorum ama.
Taviz verme. Param Güvende ile sat.
Param Güvende'de iade olayında satıcı kötü konuma düşebiliyor.

Son düzenleme:
Kargoyu hazırla, hangisine vereceksen gidip verirken şubeyle konuş ve durumu anlat, daha önce o şekilde gönderdim, kargoyu verdim mesajı karşı tarafa ulaşınca yazdım ve paramı istedim. Bir keresinde bir bayağı geciktirdi parayı iptal etmiştim sanırsam aras kargoydu. Sonradan adam parayı atmış bende hemen geri verdim kargoya.

IBAN'a gelen paralar geri çekilemez diye biliyorum, çok dolandıracağınızı sanmam , bir keresinde ürün alırken adama 3800TL'yi direkt göndermiştik sonradan jeton düştü ama sonrasında adam kargoya gönderdiğine dair evrakları göndermişti SS olarak. Yinede Param Güvende ile almak en iyisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı