Sahibinden.com'daki Garip iPhone XS Max İlanları

Hycope

Hectopat
Geçen gün sahibinden.com'a bakarken karşılaştığım garip ilanla ilgili sorularım var. Koyulan ilanlar iPhone XS Max ama iPhone 8 ile takas olur diyorlar. Benim telefonum da 8 Plus. O yüzden birazcık merak ediyorum. Ne gibi sorunları olabilir ve neden 8 Plus ile takas etmek istiyorlar anlamış değilim. Linkleri aşağıya bırakıyorum. Siz de bir bakın.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstüne para istiyorlar herhalde. Yoksa kim daha iyi bir telefonu daha düşük bir telefonla takas eder.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen gün sahibinden.com'a bakarken karşılaştığım garip ilanla ilgili sorularım var. Koyulan ilanlar iPhone XS Max ama iPhone 8 ile takas olur diyorlar. Benim telefonum da 8 Plus. O yüzden birazcık merak ediyorum. Ne gibi sorunları olabilir ve neden 8 Plus ile takas etmek istiyorlar anlamış değilim. Linkleri aşağıya bırakıyorum. Siz de bir bakın.

Yardımcı olursanız sevinirim.
Odun üstüne koymuş telefonu. Kesin dolandırıcı.

Biri servis değişim telefonu diğer 2 telefon pasaport kayıtlı sanırım ondan fiyatları ucuz.
ben de öyle düşündüm, şahsen ama yine bir gariplik var gibi. Hiç biri mağaza değil. Sonuçta kimin ne yapacağı belli olmaz. Sahtesini gerçeği diye de yutturabilir. Ama dediğiniz gibi de ucuz olmaları mümkün.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı