Sahibinden GeT alışverişte süre dolma sonrası para otomatik aktarıldı

@Safter Size kolay gelsin. Yıllar sonra davanın sonucunu bizimle paylaşırsınız. Dolandırıcı arkadaş ceza alır ise bir 110 TL'de benden size helal olsun.
Ayrıca verdiğim bilgiler yanlış değil.
Arkadaş ben İktisatçıyım benim aldığım derslerim hep bu tür şeylerle alakalı. Ayrıca sen kimden yanasın onu anlamış değilim. Diyorum sana karşımdaki SATICI DEĞİL DOLANDIRICI. Dikkat et diye büyük yazdım. Verdiğin yanlış bilgileri tek tek sayayım okuyan olursa senin yazdıklarına bakmasınlar. Satıcının hakkı olabilmesi için gönderdiği malda bir değişikliğin meydana gelmesinden olur. Eğer malda sıkıntı yok ise 14 gün içerisinde şartsız şurtsuz iade hakkın var. Gönderdiğim postada evde olup olmaması önemli değil. Çünkü zaten verdiği adres yanlış. Tüketici hakları zaten senin yerine savcılığa suç duyurusunda bulunuyor. Dava 10 yılda sonuçlanması için delil olmaması demek. Elimde onlarca kanıt var sayayım. 1-gönderdiği kargo şirketinde benim adıma herhangi bir sonuç yok. Belge var. 2.Yazışmalar 3.Sitenin gönderdiği e-posta fişi. 4.İade için gönderdiğim postaya cevap yok. Belgesi ile. 5.Sanık gerçek ismini kullanmamış. Dahada var saymaya gerek yok. Sana anlatırsam dahi aynı şeyi tekrarlayacaksın. Karşımdaki satıcı değil. Senin söylediklerin normal bir satış sözleşmesinde hatalardan kaynaklanır ki onda bile yanlışların var. Avukat meselesini söyledinya onu hal ettim sorun değil. Hocam vardı Üniversiteside dilekçemi iki dakikada hazırlar.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı