Sahibinden GET politikası

BakiTelli

Hectopat
sahibinden.com üzerinden ekran kartı almıstım kısa devreli bir şekilde geldi kutuyu pat pat poşetlerle sarmamışlar, 1050 Ti kutusuna koymuslar. Kartın modeli GTX760 kart. Ufak da olsa sallanıyordu satıcı sen yapmışsın vs diyor. Elime geldikden 1 gün sonra bildirdim, bu durumda kım haklı çıkar? Sızce kutuda zarar gordugunu dusunuyorum. İade alabilir miyim yoksa satıcıyı mı haklı bulurlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahibinden.com genelde satıcıyı koruyor. Anlattığınız olayda sizi haklı bulma şansları yüksek durumu net açık bir şekilde anlattıysanız problem yaşamazsınız diye düşünüyorum. Ancak şöyle bir durum var kargoda zarar gördü deyip sıkıntı çıkarabilirler tutanak tutturmadığınız için.

Ekran kartı piyasasında 0 ürünlerde bile benzer sorunlar yaşanıyor. Artık pahalı ürün aldığım zaman resmen kutu açılış videosunu çekiyorum. Varsa kutu ve ürün üzerinde bulunan numaraları karşılaştırıyorum.

Başıma bir halt gelirse en azından delili olur. Çok geçmiş olsun.

Benim gözlemlediğim kadarıyla satıcı haklı bulunuyor.

Keşke aldığınız zaman videoya çekseydiniz, GeT sisteminden dolayı büyük ihtimalle satıcı haklı çıkacaktır. Eğer haklı bulurlar ise yapacak tek şey sanırım soğuk su içmek olacak, sonuçta kanıtınız yok ve yasal olarak hakkınız da yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı