Sahibinden hesabı çalınınca ne yapılmalı?

isoZz

Kilopat
Arkadaşlar sahibinden.com hesabım dün saat 18'de çalınmış ve fake kiralık ev ilanı yayınlanmış. İlan 1500 görüntülenme ve 115 favori almış üstüne yaklaşık 70 tane mesaj gelmiş. Dolandırıcı hesaptan çıkarken mesaj geçmişlerini sildiği için müşterilerle ne konuştu ne yaptı belirsiz. Gece bu durumu fark edip Sahibinden'e haber verdim ancak henüz bir şey yapmadılar hatta çok umursadıklarını söyleyemem. Hesapta kişisel bilgiler değiştirilmiş bana ait olan telefon numarasi hariç. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.

Çok tehlikeli bir durum, sahibinden yetkilileriyle görüşmeni öneririm yoksa davalık bile olursunuz. Sahibinden destek hattı 0 850 222 44 44

Hocam 2 kere görüştüm uzman ekip ilgileniyor diyor.
Hocam bir daha arayıp uzman ekibin daha hızlı ilgilenmesinin gerektiğini davalık her hangi bir durum karşısında mesuliyetin sizde olmadığını belirtin hesap kapatmak onlar için çok da zor bir durum değil!!!

Hocam bir daha arayıp uzman ekibin daha hızlı ilgilenmesinin gerektiğini davalık her hangi bir durum karşısında mesuliyetin sizde olmadığını belirtin hesap kapatmak onlar için çok da zor bir durum değil!!!
Hocam aradım. Hesabı çalan kişi e-devlet doğrulaması yapmış hangi kimlikle nasil yapti bilmiyorum. Bundan dolayi uzman ekip "Kullanıcı hesabı kapatabilir." demiş. Müşteri hizmetleri de net bir şey söylemiyor "Herhangi bir sorunda ip adreslerine bakılır ama sorun yaşar mısınız bilemem." dedi. İçim gram rahatlamadı sanki hesabımın çalınması normal bir şeymiş gibi hesabını sil yenisini aç diyor bir de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı