Sahibinden Param Güvende iadesi sıkıntı oluşturur mu?

Syroxtr

Picopat
Daha fazla  
Sahibinden Param Güvende üzerinden ekran kartı sattım alıcı ürünü bugün teslim almış ve aldıktan kısa bir süre sonra iade etmiş. Alan kişi tarafından dolandırılmış olma ihtimalim var mıdır?

Sahibinden Param Güvende üzerinden ekran kartı sattım alıcı ürünü bugün teslim almış ve aldıktan kısa bir süre sonra iade etmiş. Alan kişi tarafından dolandırılmış olma ihtimalim var mıdır?

Bende aldığım dakika iade ettim çünkü bozuk göndermiş Param Güvende satıcıyı koruyor alicinin komisyon yanıyor iade yapınca.

Bende aldığım dakika iade ettim çünkü bozuk göndermiş Param Güvende satıcıyı koruyor alicinin komisyon yanıyor iade yapınca.
Tam tersi alıcıyı koruyor, alan adam şimdi ekran kartı yerine başka bir şey koyup kargoladıysa süreç kim bilir nereye gidecek.

doğru diyorsunuz bazı satıcılar öyle yapar ama ben paketlemesini sağlam yapmıştım ve paketlemeden önce tekrar çalıştırıp kontrol etmiştim yani kendisine neden iade ettiniz kartta sorun mu vardı dedim cevap vermedi o yüzden şüphelendim biraz

Tam tersi alıcıyı koruyor, alan adam şimdi ekran kartı yerine başka bir şey koyup kargoladıysa süreç kim bilir nereye gidecek.
aynen öyle hocam onu düşündüm bende

Doğru diyorsunuz bazı satıcılar öyle yapar ama ben paketlemesini sağlam yapmıştım ve paketlemeden önce tekrar çalıştırıp kontrol etmiştim yani kendisine neden iade ettiniz kartta sorun mu vardı dedim cevap vermedi o yüzden şüphelendim biraz.

Aynen öyle hocam onu düşündüm bende.

Geçmiş olsun büyük ihtimalle ya trollüyor ya da kötü bir şey yaptı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı