Sahibinden Param Güvende üzerinden ekran kartı sattım alıcı ürünü bugün teslim almış ve aldıktan kısa bir süre sonra iade etmiş. Alan kişi tarafından dolandırılmış olma ihtimalim var mıdır?
Tam tersi alıcıyı koruyor, alan adam şimdi ekran kartı yerine başka bir şey koyup kargoladıysa süreç kim bilir nereye gidecek.Bende aldığım dakika iade ettim çünkü bozuk göndermiş Param Güvende satıcıyı koruyor alicinin komisyon yanıyor iade yapınca.
doğru diyorsunuz bazı satıcılar öyle yapar ama ben paketlemesini sağlam yapmıştım ve paketlemeden önce tekrar çalıştırıp kontrol etmiştim yani kendisine neden iade ettiniz kartta sorun mu vardı dedim cevap vermedi o yüzden şüphelendim birazBende aldığım dakika iade ettim çünkü bozuk göndermiş Param Güvende satıcıyı koruyor alicinin komisyon yanıyor iade yapınca.
aynen öyle hocam onu düşündüm bendeTam tersi alıcıyı koruyor, alan adam şimdi ekran kartı yerine başka bir şey koyup kargoladıysa süreç kim bilir nereye gidecek.
Doğru diyorsunuz bazı satıcılar öyle yapar ama ben paketlemesini sağlam yapmıştım ve paketlemeden önce tekrar çalıştırıp kontrol etmiştim yani kendisine neden iade ettiniz kartta sorun mu vardı dedim cevap vermedi o yüzden şüphelendim biraz.
Aynen öyle hocam onu düşündüm bende.
Tam tersi alıcıyı koruyor, alan adam şimdi ekran kartı yerine başka bir şey koyup kargoladıysa süreç kim bilir nereye gidecek.
Eğer öyleyse itiraz etme hakkım var mıdır hocam?Geçmiş olsun büyük ihtimalle ya trollüyor ya da kötü bir şey yaptı.
Delil olarak sunamazsın. Videoda montaj olabilir veya bantlanıp tekrar açılmış olabilir.Acarken video kaydı alabilir.
Kargolarken video çektiysen gelen ürün yanlış ve sorunlu geldi diye edebilirsinEğer öyleyse itiraz etme hakkım var mıdır hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.