Sahibinden param güvende ile alışveriş yapılır mı?

HoundsOfJustice

Hectopat
İyi günler Sahibinden'den s param güvende ile alışveriş yapmayı düşünüyorum bu yolla alışveriş yapan varsa bilgilendirebilir mi?
Örneğin ürünü aldıktan sonra resimlerdeki gibi çıkmazsa geri gönderdiğimde satıcının ben gönderdiğimde sağlamdı demesi gibi olaylar yaşanıyor mu

Hocam siz kargoyu kapıdan alırken bile video çekin ayrıca ürünü aldığınız gibi açın kargocu beklesin kapıda 5 dk sorun varsa üründe tutanak tutturun.

Hocam siz kargoyu kapıdan alırken bile video çekin ayrıca ürünü aldığınız gibi açın kargocu beklesin kapıda 5 dk sorun varsa üründe tutanak tutturun.
Beklemiyorlar hocam. Sene başında yeğenime pc toplarken aldığımız RTX 2060Super ekran kartı geldiğinde kutusunda hafif bir ezik gördüm. Kargocu şahısa "beklemek zorundasın benim bu kutuyu incelemem gerekiyor" dediğimde bana "imzayı attın, ister teslim al ister alma" diyerek tabiri caiz ise defolup gitmişti.

Beklemiyorlar hocam. Sene başında yeğenime pc toplarken aldığımız RTX 2060Super ekran kartı geldiğinde kutusunda hafif bir ezik gördüm. Kargocu şahısa "beklemek zorundasın benim bu kutuyu incelemem gerekiyor" dediğimde bana "imzayı attın, ister teslim al ister alma" diyerek tabiri caiz ise defolup gitmişti.
Şube yetkilisine değil, acente sahibine şikayet ederseniz sorununuz hallolur. Kargocu beklemek zorunda, hatta siz arayıp ayağınıza kadar bile getirtebilirsiniz. İşleri bu! Annem müdürken çok kuryeyi kovdu bu sebeplerden dolayı. Umarım şikayet etmişsinizdir hocam.

Beklemiyorlar hocam. Sene başında yeğenime PC toplarken aldığımız RTX 2060 Super ekran kartı geldiğinde kutusunda hafif bir ezik gördüm. Kargocu şahısa "beklemek zorundasın benim bu kutuyu incelemem gerekiyor" dediğimde bana "imzayı attın, ister teslim al ister alma" diyerek tabiri caiz ise defolup gitmişti.

Keşke herkes işini hakkıyla yapsa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı