Sahibinden Param Güvende ile MacBook Pro satılmalı mı?

izayoi

Decapat
Selamlar. Sahibinden'de ikinci el MacBook Pro laptopumu satmak istiyorum. Elden teslimin yanında daha fazla kişinin tercih etmesi için Param Güvende seçeneğini de kullanırsam sorun yaşar mıyım? Fiyat olarak 15 bin lira civarı bir laptop.

Kargoyla dolandırılmadan şehir dışına en güvenli şekilde nasıl gönderebiliriz?

Selamlar. Sahibinden'de ikinci el MacBook Pro laptopumu satmak istiyorum. Elden teslimin yanında daha fazla kişinin tercih etmesi için Param Güvende seçeneğini de kullanırsam sorun yaşar mıyım? Fiyat olarak 15 bin lira civarı bir laptop.

Param Güvende satıcı için çok iyi bir seçenek değil. Elden satmanızı veya ücreti aldıktan sonra ürünü kargolamanızı öneririm.

Pek bilgim yok ama iade kabul etmeyin dolandırılabilirsiniz açıklamaya yazın iade kabul etmiyorum diye.

Havale sonrası kargo yapabilirsin, ben elektronik aletleri Param Güvende ile satmayı pek tavsiye etmem çünkü bir kere sattığım ürün iade edildi ve üstünde bir sürü çizikle ve iade kargo poşetinin içinden bir sürü kadın saçı çıktı. Arkadaşımda ekran kartı sattı ve alan kişi VRAM'i çizip soğutma bloğunu değiştirip iade etmiş.

Param Güvende'yi önermem. Kutunun içine hıyar koyup geri gönderirlerse bir şey yapamazsınız.

Bende epeyce sattım şükür ki hiç iade olmadı. Allah iyilerle karşılaştırsın. Param güvende ile sattığınız zaman iadeyi kabul etmiş oluyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı