Sahibinden Param Güvende üzerinden alınan bozuk kulaklığın iadesi reddedildi

Lusyz

Kilopat
Yer
Samsun/Atakum
Merhaba, ben Liberty 4 NC bir kulakligi Param Güvende servisi ile aldim. Ürün geldi kutuyu açtım kullanmaya başladım 10 dk sonra izgarasi cikti. Bu kadar pahali bir kulaklık icin tabii ki de normal degil. Iade ettim. Kullanici bunu kabul etmedi ben sana saglam ürün gonderdim vs. dedi. Beni tuketici hakem heyetine ve CİMER'e sikayet ettigini soyledi. Sizce bu durumda sonuç ne olur?

Kimse bilemez senin kırdığını. Kim hakliysa çıkar ortaya.

Karsi taraf herhangi bir video kaydi vs almamis. Bende mevcut bir fotograf var.

Izgara çıkarılıp takılan bir şey zaten, geri takmadın mı?

Yapiskanin omru bitmisti. Izgara ile yanindaki plastikde cikiyordu.

Dava acilirsa benim karsiya odemem herhangi bir tutar olacak mi?

Dosya Ekleri

• A671EE3A-1C5D-4B0E-A966-73F0A6FCE366.jpeg
    A671EE3A-1C5D-4B0E-A966-73F0A6FCE366.jpeg
    147,9 KB · Görüntüleme: 42
Karsi taraf herhangi bir video kaydi vs almamis. Bende mevcut bir fotograf var.

Yapiskanin omru bitmisti. Izgara ile yanindaki plastikde cikiyordu.

Dava acilirsa benim karsiya odemem herhangi bir tutar olacak mi?

Haklıysan bir sorun olmaz bence. Keşke dolaptan falan yapsaydınız, böyle durumlarda satıcı veya alıcı değil kendileri karar veriyor.

Sahibinden ile konuşun aynı durumu yaşadım söke söke aldım siz iade verdikten sonra hemen sahibindeni arayın durumu anlatın iadeyi almıyor diye onlar direkt parayı iade ediyor sana

@Lusyz kendiniz ben kullanırken çıktı diyorsunuz. Param Güvende tamamen sizi korur iadesini yapar ama dava açarsa muhtemelen siz haksız çıkarsınız. Ürün parası + mahkeme parası ödersiniz diye biliyorum.

Ben neden haksiz cikiyorum? Ben urunun boyle geldigini soyledim karsi tarafa. Onun bana saglam gonderirken herhangi bir video kaydi yok. Benim de yok fakat fotograflari var. Karsi taraf ile uzlasmak ki mantikli olur?

Sahibinden ile konuşun aynı durumu yaşadım söke söke aldım siz iade verdikten sonra hemen sahibindeni arayın durumu anlatın iadeyi almıyor diye onlar direkt parayı iade ediyor sana.

Dava sureci gibi gibi seyler yasadiniz mi?

Ben neden haksiz cikiyorum? Ben urunun boyle geldigini soyledim karsi tarafa. Onun bana saglam gonderirken herhangi bir video kaydi yok. Benim de yok fakat fotograflari var. Karsi taraf ile uzlasmak ki mantikli olur?

Dava sureci gibi gibi seyler yasadiniz mi?
Hayır, sizi korkutmak için diyor siz kargoyu eksiksik gönderdiniz mi şuan ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı