Sahibinden Param Güvende üzerinden alınan bozuk kulaklığın iadesi reddedildi

@Lusyz Ürün sonuçta senin kullanımın altında bu hale gelmiş. İlk başta sağlam gelmiş ve siz kullanırken bu hale gelmiş ve siz ürünün zaten bu halde olduğunu iddia ediyorsunuz. Yanlış anlamayın kimseyi ben haklı veya haksız çıkartmak istemiyorum ama olası bir mahkemede muhtemelen siz haksız çıkarsınız ve dediğim ücretleri ödersiniz. Bence bir şekilde uzlaş sahibiyle.

@Lusyz ürün sonuçta senin kullanımın altında bu hale gelmiş. İlk başta sağlam gelmiş ve siz kullanırken bu hale gelmiş ve siz ürünün zaten bu halde olduğunu iddia ediyorsunuz. Yanlış anlamayın kimseyi ben haklı veya haksız çıkartmak istemiyorum ama olası bir mahkemede muhtemelen siz haksız çıkarsınız ve dediğim ücretleri ödersiniz. Bence bir şekilde uzlaş sahibiyle.

Benim kullanimim altinda olduguna dair bir kanit yok ki zaten benimle alakasi bile yok. Kulakligi bu hale getiren ben olsaydim foruma yazardim hocam. Bu kadar pahali olan bir kulakligi 10 dakikada sadece kulagimda durdugu icin olmasi sizce de anormal degil mi?

Ben neden haksiz cikiyorum? Ben urunun boyle geldigini soyledim karsi tarafa. Onun bana saglam gonderirken herhangi bir video kaydi yok. Benim de yok fakat fotograflari var. Karsi taraf ile uzlasmak ki mantikli olur?

Zaten ikinci elin kumarı bu hocam. Sağlam gönderdiği takdirde satıcılık iş kalmıyor. Senin himayende oluyor. Örnek olursa ekran kartı satın alıp birkaç ayda bozulanlar da var. Satıcıların kurnazlığı işte bu da, bozulmaya yakın ürün gönderiyorlar.

Zaten ikinci elin kumarı bu hocam. Sağlam gönderdiği takdirde satıcılık iş kalmıyor. Senin himayende oluyor. Örnek olursa ekran kartı satın alıp birkaç ayda bozulanlar da var. Satıcıların kurnazlığı işte bu da, bozulmaya yakın ürün gönderiyorlar.

Bu yuzden Param Güvende kontrol imkani sagliyor 2 gun boyunca. Ben dava acilsa bile arkasinda durmaya hazirim.

O davadan bi şey olmaz kendi kendine açar durur ki açmaz muhtemelen uğraşmaya değmeyeceğini kendi de biliyor. Devam et sahibindene ulaş konuş, yok öyle bir şey. Zaten sahibinden pg ile ürün alınır ama asla satılmaz çünkü her zaman alıcıyı koruyor sistem.

Tamam bende aynı durumu yaşadım sahibindeni arayın kargoyu bilerek kabul etmiyor diye söyleyin onlar direkt başlatıyor işlemi ara sıra da arayın sıkıştırın süreç hızlansın bu esnada satıcıya ulaşmadığı için kargo tekrar size gelecek sakın ama sakın almayın aksi takdirde haksız olursunuz birkaç defa böyle gidip gelecek kargo en sonunda imha ediyorlar sizi arayıp tabi bu zamana kadar çözmeye çalışın kargoyu da sakın almayın benim değil ben almıyorum diye söyleyin kapıda sonra ücret size yatar zaten satıcı da almazsa imha ediliyor kargo. Ama tabi siz ürüne zarar vermediyseniz böyle olur veya satıcı da ısrar edip zarar verdi diyip sahibindene itiraz çıkarırsa bilemem ama siz kanıtınızın olduğunu sizden kaynaklanmadığını söylüyorsunuz büyük ihtimal ile paranızı geri alırsınız zamanında yaşadım çok iyi biliyorum o yüzden 😀

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250903_192308_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20250903_192308_WhatsApp.jpg
    17,9 KB · Görüntüleme: 11

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı