Sahibinden ürünü iade edildiği için dava açılır mı?

SPINJIRO

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı aldım geldi kontrol ettim sıcaklık değeri çok yüksekti. Macunu mu yok mu diye vidalarını sokup baktm sorun görmeyince iade ettim. Alıcı bakmadan onaylamış 15 gün geçti şimdi bana ürünün vidası sökülüp takıldığı için dava edeceğini söylüyor. Sorun yaşar mıyım? Yasicaksam parasını arayacağım sussun diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı aldım geldi kontrol ettim sıcaklık değeri çok yüksekti. Macunu mu yok mu diye vidalarını sokup baktm sorun görmeyince iade ettim. Alıcı bakmadan onaylamış 15 gün geçti şimdi bana ürünün vidası sökülüp takıldığı için dava edeceğini söylüyor. Sorun yaşar mıyım? Yasicaksam parasını arayacağım sussun diye.

Vidasını sökerken bir şeyini vs. kırdınızmı sadece vidayı söküp taktınız diye dava edemez.

Vidasını sökerken bir şeyini vs. kırdınızmı sadece vidayı söküp taktınız diye dava edemez.

Herhangi bir şey kırılmadi vida üzerinde tornavida izi ve çıkartma olur ya o gitti o kadar.

O zaman dava etmez tehdit ediyor sizi dava etse de kazanırsınız.

Dava edecek büyük ihtimalle kazanır mıyım onu anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir şey kırılmadi vida üzerinde tornavida izi ve çıkartma olur ya o gitti o kadar

Dava kısmını bilmem ama yaptığınız doğru olmamış. Güvenlik etiketi fiyatı direk etkileyen bir şey.

O zaman dava etmez tehdit ediyor sizi dava etse de kazanırsınız.
Sorunu bir avukata sormalı bence. Tornavida izi ve kartın içinin açılıp açılmadığını göstermek niyetine koyulan çıkartma yırtılmış. Adam zararda diye yorumladım ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı