Sahibinden üzerinden havale ile dolandırılmak

Dolandırıcıya bağlı. Enayi gibi kendi IBAN'ını kullanırsa 2 3 gün sürüyor. Bende öyle oldu.
Banka hesabının adıyla sahibinden hesabının adı falan aynı diye güvendim. Umarım kendi IBAN'ını kullanmıştır.

Dolandırıcıya bağlı. Enayi gibi kendi IBAN'ını kullanırsa 2 3 gün sürüyor. Bende öyle oldu.
Peki sizce bankayı arayıp haber vermeli miyim bu konuda? 1-2 yerde öyle okudum da.

Son düzenleme:
Satıcı 6500 TL'ye Xbox Series S satıyordu, havale sonrası kargo ile gönderim yapacağını söyledi. Parayı gönderdim, şimdi de arıyorum meşgule düşüyor mesajlarıma cevap vermiyor. Ne yapmam gerek sizce?

O fiyata Series S müthiş fiyat değil mi? Ben 5000'e One S aldım 8000e Series S aldım. Piyasa o kadar düştü mü?

Param Güvende ile almalıydınız. Polise başvurun.

O fiyata Series S müthiş fiyat değil mi? Ben 5000'e One S aldım 8000e Series S aldım. Piyasa o kadar düştü mü?

Param Güvende ile almalıydınız. Polise başvurun.
Hocam olayın üzerinden çok geçti zaten, o dönemler Series S 7-8 arasıydı ben 6500'e bulduğumu sandım güvendim sonradan öğrendim ki polise de gitsen hakime de savcıya da o parayı bir türlü geri alamıyormuşsun ben de uğraşmadım o yüzden hayatımda satın aldığım en pahalı tecrübe oldu bundan sonra asla ama asla havale ile alışveriş yapmadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı