Sahibinden üzerinden satış yaptığım arkadaşa ürünüm kırılmış şekilde gönderildi

Anlatmaya çalışıyorum fakat anlamıyor ısrarla. Dava açacakmış ay sonuna kadar göndermezsem 75 TL'yi.
75TL için uğraşacağını hiç sanmıyorum. Dava açsa harcayacağı para 75'ten fazla olur

Benlik bir durum yok diye düşünüyorum. Peki arkadaşlar benim ürünüm ne olacak? Kargoda veya alıcı tarafından tabanı kırılmış. Ne yapacağım?

Benlik bir durum yok diye düşünüyorum. Peki arkadaşlar benim ürünüm ne olacak? Kargoda veya alıcı tarafından tabanı kırılmış. Ne yapacağım?
Ürün hakkında yapacak bir şey yok maalesef.

Şimdi bu eleman ayakkabıyı size geri iade mi etti? Yani kargoyu gönderip size gönderdi... Bu sefer kramponun geleceği de ne malum? Ayrıca sözle hakaret, tehdit vesaire olsa bile dava açarsın anlarım da, 75 lira için mi dava açacak bu şimdi? O elemanı insan yerine koyup cevap verdiğin için şükür namazı kılması lazım.

Anlatmaya çalışıyorum fakat anlamıyor ısrarla. Dava açacakmış ay sonuna kadar göndermezsem 75 TL'yi.
Peki kardeşim, sen uğraşmaya devam et. Biz de laftan anlamayan adama yardımcı olmaya çalışıyoruz işte.

Evet iade etti, kargoya vermiş. Krampona üzülüyorum ben. Kendi kramponum olsa neyse de babamın sonuçta.

Kim bilir belki de iade için kutuya koymadı. Sahibindenin bu sisteminde sadece alıcıyı koruması çok saçma ya. Alıcıysan iyisin satıcıysan kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…