Doğru.Param Güvende üzerinden aldıysa ürünü iade edip parasını geri alır. Hizmet bedelini isteme hakkı yok.
Doğru.Param Güvende üzerinden aldıysa ürünü iade edip parasını geri alır. Hizmet bedelini isteme hakkı yok.
Doğru bu arada, iade ederse etsin. Sonra engelle geç. Satın alım yaparken sözleşmeyi sarı siteyle yapıyor. Sarı site de iade edersen hizmet bedelini geri vermem diyor.Param Güvende üzerinden aldıysa ürünü iade edip parasını geri alır. Hizmet bedelini isteme hakkı yok.
Onu iade etmek zorunda değilsiniz, bu parayı Sahibinden'e ödemiş sonuçta gitsin onlarla çözsün. Sakın ödemeyin parayı, dava etse de bir sonuç alamaz zaten.%10 hizmet bedeli ekliyor ya onu diyor. İade talebi oluşturdu.
Param güvende ile ürün satışında karşı taraf onayladı ise ürünün sağlam olduğunu da onaylamış olmuyor mu? Zamanında ekran kartı satarken ürün alıcıya gitti ve onaylaması biraz sürdü. O sırada akabinde hemen kontrol etmiş.Öte yandan, alıcının ürünü alıp kırmadığı ne malum?
iPad'de fotoğraf tarihi gözüküyor ya, onu sahibinden şikayet kısmına ekledim.Fotoğraf kırılmadan önce çekilmiş ise kırılınca da eski fotoğraflar ile satış yaptıysanız durum aleyhinize değişiklik gösterir.
Neden ısrarla engellemiyorsun?iPad'de fotoğraf tarihi gözüküyor ya, onu sahibinden şikayet kısmına ekledim.
Son durum: Eki Görüntüle 1522095
Anlatmaya çalışıyorum fakat anlamıyor ısrarla. Dava açacakmış ay sonuna kadar göndermezsem 75 TL'yi.Neden ısrarla engellemiyorsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.