Sahibinden üzerinden satış yaptığım arkadaşa ürünüm kırılmış şekilde gönderildi

Anlatmaya çalışıyorum fakat anlamıyor ısrarla. Dava açacakmış ay sonuna kadar göndermezsem 75 TL'yi.
75TL için uğraşacağını hiç sanmıyorum. Dava açsa harcayacağı para 75'ten fazla olur :D

Anlatmaya çalışıyorum fakat anlamıyor ısrarla. Dava açacakmış ay sonuna kadar göndermezsem 75 TL'yi.
Bırakın açsın. Sorun yok. Sahibinden sözleşmeleri sizi korur. Adam baya dar kafalı bir insan yazış tarzından anlayabiliyor insan.

Benlik bir durum yok diye düşünüyorum. Peki arkadaşlar benim ürünüm ne olacak? Kargoda veya alıcı tarafından tabanı kırılmış. Ne yapacağım?
Ürün hakkında yapacak bir şey yok maalesef.

Şimdi bu eleman ayakkabıyı size geri iade mi etti? Yani kargoyu gönderip size gönderdi... Bu sefer kramponun geleceği de ne malum? Ayrıca sözle hakaret, tehdit vesaire olsa bile dava açarsın anlarım da, 75 lira için mi dava açacak bu şimdi? :D O elemanı insan yerine koyup cevap verdiğin için şükür namazı kılması lazım.

Şimdi bu eleman ayakkabıyı size geri iade mi etti? Yani kargoyu gönderip size gönderdi... Bu sefer kramponub geleceği de ne malum? Ayrıca sözle hakaret, tehdit vesaire olsa bile dava açarsın anlarım da, 75 lira için mi dava açacak bu şimdi? :D O elemanı insan yerine koyup cevap verdiğin için şükür namazı kılması lazım.
Evet iade etti, kargoya vermiş. Krampona üzülüyorum ben. Kendi kramponum olsa neyse de babamın sonuçta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı