Sahibinden'deki sıfır laptop ilanları güvenli mi?

Bir de şunu sormak isterim, cihazı Trendyol, Hepsiburada gibi internet üzerinden satış yapan sitelerden mi almayı mı tercih edersiniz yoksa Teknosa, MediaMarkt gibi satış mağazalarına gitmeyi mi tercih edersiniz?

Ayrıca şunu da belirteyim, Casper markasından kesinlikle uzak durmanızı tavsiye ediyorum. Piyasadaki en kötü markalardan biri olabilir gerçekten.

Satış mağazalarına gideceğim hocam. İstanbul'dayım.

Bakın şu da var mesela. Sitede 24 ay distribütör garantili yazıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-08-09-17-14-20-599_com.sahibinden.png
    Screenshot_2024-08-09-17-14-20-599_com.sahibinden.png
    624,2 KB · Görüntüleme: 31
Satış mağazalarına gideceğim hocam. İstanbul'dayım.
Ben başka bir şehirde TeknoSA mağazasından bu cihazı satın aldım: HP Victus
Cihazı aylardır kullanıyorum. Şu an piyasadaki en ağır oyunları bile minimum 150 FPS ile (Örneğin GTA 5 oynarken 300 FPS alıyorum) oynayabilirsiniz. Fazla ısınma problemi yok. Fiyatına göre en iyi cihazlardan biri diyebilirim. Şunu da belirtmek isterim, i5 13. nesil sonrası sıkıntılı diye biliyorum. Mağazaya gittiğinizde i5 12. nesil olan cihazı satın alırsanız daha iyi olur (fiyatı da daha düşük olacaktır) diye düşünüyorum. Ayrıca TeknoSA; ürünün yanında soğutucu, mouse, bilgisayar çantası ve kulaklık hediye etti.

Ben başka bir şehirde Teknosa mağazasından bu cihazı satın aldım: HP Victus
Cihazı aylardır kullanıyorum. Şu an piyasadaki en ağır oyunları bile minimum 150 FPS ile (Örneğin GTA 5 oynarken 300 FPS alıyorum) oynayabilirsiniz. Fazla ısınma problemi yok. Fiyatına göre en iyi cihazlardan biri diyebilirim. Şunu da belirtmek isterim, i5 13. nesil sonrası sıkıntılı diye biliyorum. Mağazaya gittiğinizde i5 12. nesil olan cihazı satın alırsanız daha iyi olur (fiyatı da daha düşük olacaktır) diye düşünüyorum. Ayrıca Teknosa; ürünün yanında soğutucu, mouse, bilgisayar çantası ve kulaklık hediye etti.

Ekran kartı nedir?

Size attığım linkte NVIDIA RTX 4050 ekran kartı mevcut. Dilerseniz RTX 4060'e veya 4070'e sahip modellerden birini de satın alabilirsiniz ancak fiyatları biraz daha fazla olacaktır tabii ki.

Sanırım sahibindendeki ilanlara pek güvenmemeli. RTX 4050'li model Teknosa'da 33.000 iken RTX 4060'lı HP Victus Sahibinden'de 30.000 TL. Yine de yakında bu adamların(Rio Computer) mağazasına bir bakacağım. Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı