Sahibinden'den GeT ile ekran kartı alınır mı?

Edebilirsin elbette. Ben GET ile çok şey satmadım, sağolsunlar bana güvenip parayı direkt atıyorlar. Ama son zamanda GTX 1070'i satmıştım GET ile. Sorun çıkmamıştı. Bir keresinde anakart satmıştım, adam çalışmıyor demişti geri göndermişti. Tamamen insanlara bağlı biraz bu.

Fiyat uygun ve açıklama kısmı da bir o kadar samimiyetsiz geldi. Ekran kartında şuanda sorun olmasa bile olduğunda, başkasının fatura adıyla işlem yapmaya kalktığınız da sorun yaşayabiliyorsunuz özellikle Vatan'da bilginiz olsun.

GET ile alakalı şey duydum,sen paray gönderiyosun para bekletiliyor karşı taraf kargoyu yolladığı zaman para veriliyor diye biliyorum ama yani yollamama gibi bi şansı var mı GET ile olsa bile ?

Ürün bana pek uygun görünmedi açıkçası. RX580'in 8GB versiyonunu daha geçen haftalarda 1300TL'ye satıldığına tanık olduk. Yani üst versiyonunun 0'ı bu fiyatlara inmişken RX480'in ikinci eli için 1100TL biraz çok. Daha uyguna RX580 satıyorlar ama mining de kullanılmamışını bulmak dert.

1544006928794.png
Satıcı ile konuştuğumda böyle bir cevap yazdı.
Ürün bana pek uygun görünmedi açıkçası. RX580'in 8GB versiyonunu daha geçen haftalarda 1300TL'ye satıldığına tanık olduk. Yani üst versiyonunun 0'ı bu fiyatlara inmişken RX480'in ikinci eli için 1100TL biraz çok. Daha uyguna RX580 satıyorlar ama mining de kullanılmamışını bulmak dert.
Bende rx580 lere bakarken gözüme çarptı 1500 tl den daha aşşağı bulamıyorum rx580 i o yüzden bu uygun gibi geldi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı