Sahte AirPods nasıl anlaşılır?

Baktığımda garantisi bitmiş olarak gözüküyor. Büyük ihtimalle sahte. Genelde böyle ürünlerde orijinal gözükmesi için gerçek bir AirPods Pro'nun seri nosunu yapıştırıyorlar. Almayın derim.

Merhaba. Letgo'dan yurt dışı AirPods 3. nesil buldum. Model numarası: GXCG64461059.

Sorgulattığımda Apple'da orijinal gözüküyor ama tatmin olamadım. Gelecek birazdan nasıl anlayabilirim? Açılmamış sıfır ürün 1900'e anlaştık.

Eki Görüntüle 1622071
Şüpheli, kesim hatalarını kontrol edin.

Hocam elimde orijinal AirPods Pro var benim attığım ile sizin paylaştığınız fotoğrafa bakınca font farkı var gibi duruyor zaten büyük ihtimal sahte ürün, almaya değmez.

4575E094-681B-4044-9A64-1061166FD076.jpeg

Şüpheli, kesim hatalarını kontrol edin.

Kesim derken hocam.

Güncelleme: Krallar adama hafta sonu gel bakalım dedim hem daha fazla bilgi sahibi olurum hem uzun uzun denerim test kalite kontrol yaparım. Babası tır şoförüymüş ondan dolayı yurt dışıymış ama yer mi Anadolu çoçuğu :D merak etmeyin elimden geldiğince her detaya noktasına kadar bakıp test edeceğim uzun zamanımız olur ona göre seçe göre alırım. Yoksa bende farkındayım. Yurt dışı olması garanti olmaması fatura olmaması ve 1900 lira olması cazip :)

Kesim derken hocam.

Güncelleme: Krallar adama hafta sonu gel bakalım dedim hem daha fazla bilgi sahibi olurum hem uzun uzun denerim test kalite kontrol yaparım. Babası tır şoförüymüş ondan dolayı yurt dışıymış ama yer mi Anadolu çoçuğu :D merak etmeyin elimden geldiğince her detaya noktasına kadar bakıp test edeceğim uzun zamanımız olur ona göre seçe göre alırım. Yoksa bende farkındayım. Yurt dışı olması garanti olmaması fatura olmaması ve 1900 lira olması cazip :)

Hocam Allah aşkına zaten orijinal ürün olsa adam bırakıp gider mi size öyle. Muhtemelen Çin'den getirtmiştir zibilyon tane, adamın umurunda değil ki baksanıza adam sizden koparacağı paranın derdinde. Test etmenize gerek mi var cidden.

Kesim derken hocam.

kenarlarda o çizgiler oluyor ya hani onlar düpdüz olması gerekli, kalın oluyor biraz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı