Mucize Kartal
Hectopat
Microsoft Windows sorun giderme. Kullanın hocam. Kaspersky diğer araçlar kısmında var. Temizle ve optimize et kısmında.
Virüs yok ama kaspersky aracını kullanın. Diğer araçlara girin ve kalıntıları temizleyin var oraya bakın.
şimdi hocam tam olarak ne yapmam gerektiğini anlayamadım önceden indirdiğim tüm antivirüsleri sildim denetim masasındanMicrosoft Windows sorun giderme. Kullanın hocam.
temizle ve optimize et yokMicrosoft Windows sorun giderme. Kullanın hocam. Kaspersky diğer araçlar kısmında var. Temizle ve optimize et kısmında.
Şimdi hocam tam olarak ne yapmam gerektiğini anlayamadım önceden indirdiğim tüm antivirüsleri sildim Denetim Masası'ndan
Microsoft sorun giderme.şimdi hocam tam olarak ne yapmam gerektiğini anlayamadım önceden indirdiğim tüm antivirüsleri sildim denetim masasından
temizle ve optimize et yok
evet ileri mi diyeyimKaspersky girin diğer araçlara tıklayın temizle ve optimize et basın Microsoft Windows sorun gidermeyi deneyin.
Microsoft sorun giderme.
Evet.evet ileri mi diyeyim
dedim hocam işlem bitti ve yeniden başlatıldı
Hadi bismillah.dedim hocam işlem bitti ve yeniden başlatıldı
şimdi yapacak birşey kaldımıHadi bismillah.
Şimdi yapacak bir şey kaldı mı?
arama çubuğunu ben başka bi yöntemle düzelttim regeditten bir klasör oluşturarakÇalışıyor mu arama çubuğu falan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.