Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.771 Çözümler 27 22 Ocak 2023 #21 adardemir dedi: kurulu birden fast scan 6.9.5 diye bi uygulama çalıştı hiç kurmamama rağmen Genişletmek için tıkla... Hocam acilen kaspersky tam tarama başlatın uzaktan erişim yapıyor gibime geldi.
adardemir dedi: kurulu birden fast scan 6.9.5 diye bi uygulama çalıştı hiç kurmamama rağmen Genişletmek için tıkla... Hocam acilen kaspersky tam tarama başlatın uzaktan erişim yapıyor gibime geldi.
adardemir Hectopat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 492 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #22 Mucize Kartal dedi: Hocam acilen kaspersky tam tarama başlatın uzaktan erişim yapıyor gibime geldi. Genişletmek için tıkla... başlattım hocam Mucize Kartal dedi: Hocam acilen kaspersky tam tarama başlatın uzaktan erişim yapıyor gibime geldi. Genişletmek için tıkla... eğer kaspersky tekrar bişey bulmazsa format atacam hocam umarım formattan sonra kalmaz en çok korktuğum şey o
Mucize Kartal dedi: Hocam acilen kaspersky tam tarama başlatın uzaktan erişim yapıyor gibime geldi. Genişletmek için tıkla... başlattım hocam Mucize Kartal dedi: Hocam acilen kaspersky tam tarama başlatın uzaktan erişim yapıyor gibime geldi. Genişletmek için tıkla... eğer kaspersky tekrar bişey bulmazsa format atacam hocam umarım formattan sonra kalmaz en çok korktuğum şey o
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.771 Çözümler 27 22 Ocak 2023 #23 adardemir dedi: Başlattım hocam Genişletmek için tıkla... Bitince anlarız ne var ne yok. Virüs BIOS'a giremez ancak silinmemiş olabilir 6-12 saat sürecek tarama hiç ellemeyin. Kaspersky Virüs Koruma Yazılımı 2023 - Ücretsiz Versiyon ve Deneme Sürümü İndirme | Kaspersky Bunu mu kurdunuz?
adardemir dedi: Başlattım hocam Genişletmek için tıkla... Bitince anlarız ne var ne yok. Virüs BIOS'a giremez ancak silinmemiş olabilir 6-12 saat sürecek tarama hiç ellemeyin. Kaspersky Virüs Koruma Yazılımı 2023 - Ücretsiz Versiyon ve Deneme Sürümü İndirme | Kaspersky Bunu mu kurdunuz?
adardemir Hectopat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 492 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #24 Mucize Kartal dedi: Bitince anlarız ne var ne yok. Virüs biosa giremez ancak silinmemiş olabilir 6-12 saat sürecek tarama hiç ellemeyin. Kaspersky Virüs Koruma Yazılımı 2023 - Ücretsiz Versiyon ve Deneme Sürümü İndirme | Kaspersky Bunu mu kurdunuz? Genişletmek için tıkla... evet hocam Mucize Kartal dedi: Bitince anlarız ne var ne yok. Virüs biosa giremez ancak silinmemiş olabilir 6-12 saat sürecek tarama hiç ellemeyin. Kaspersky Virüs Koruma Yazılımı 2023 - Ücretsiz Versiyon ve Deneme Sürümü İndirme | Kaspersky Bunu mu kurdunuz? Genişletmek için tıkla... dün yaptığımda sadece yarım saat falan sürmüştü garip
Mucize Kartal dedi: Bitince anlarız ne var ne yok. Virüs biosa giremez ancak silinmemiş olabilir 6-12 saat sürecek tarama hiç ellemeyin. Kaspersky Virüs Koruma Yazılımı 2023 - Ücretsiz Versiyon ve Deneme Sürümü İndirme | Kaspersky Bunu mu kurdunuz? Genişletmek için tıkla... evet hocam Mucize Kartal dedi: Bitince anlarız ne var ne yok. Virüs biosa giremez ancak silinmemiş olabilir 6-12 saat sürecek tarama hiç ellemeyin. Kaspersky Virüs Koruma Yazılımı 2023 - Ücretsiz Versiyon ve Deneme Sürümü İndirme | Kaspersky Bunu mu kurdunuz? Genişletmek için tıkla... dün yaptığımda sadece yarım saat falan sürmüştü garip
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.771 Çözümler 27 22 Ocak 2023 #25 adardemir dedi: başlattım hocam eğer kaspersky tekrar bişey bulmazsa format atacam hocam umarım formattan sonra kalmaz en çok korktuğum şey o Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum olursa kalmaz ancak sıfırlama yapmayın. adardemir dedi: evet hocam dün yaptığımda sadece yarım saat falan sürmüştü garip Genişletmek için tıkla... Hızlı taramaydı o. Tam tarama bütün dosyaları tarar.
adardemir dedi: başlattım hocam eğer kaspersky tekrar bişey bulmazsa format atacam hocam umarım formattan sonra kalmaz en çok korktuğum şey o Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum olursa kalmaz ancak sıfırlama yapmayın. adardemir dedi: evet hocam dün yaptığımda sadece yarım saat falan sürmüştü garip Genişletmek için tıkla... Hızlı taramaydı o. Tam tarama bütün dosyaları tarar.
adardemir Hectopat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 492 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #26 Mucize Kartal dedi: Temiz kurulum olursa kalmaz ancak sıfırlama yapmayın. Hızlı taramaydı o. Genişletmek için tıkla... yok tam taramaya basmıştım şimdi de 25 dakika kaldı diyor tam taramada
Mucize Kartal dedi: Temiz kurulum olursa kalmaz ancak sıfırlama yapmayın. Hızlı taramaydı o. Genişletmek için tıkla... yok tam taramaya basmıştım şimdi de 25 dakika kaldı diyor tam taramada
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.771 Çözümler 27 22 Ocak 2023 #27 adardemir dedi: Yok tam taramaya basmıştım şimdi de 25 dakika kaldı diyor tam taramada Genişletmek için tıkla... Dosya çokluğuna göre değişir bende 1 TB dosya var. Normaldir sizinki.
adardemir dedi: Yok tam taramaya basmıştım şimdi de 25 dakika kaldı diyor tam taramada Genişletmek için tıkla... Dosya çokluğuna göre değişir bende 1 TB dosya var. Normaldir sizinki.
adardemir Hectopat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 492 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #28 Mucize Kartal dedi: Dosya çokluğuna göre değişir bende 1 TB dosya var. Genişletmek için tıkla... hocam bende 450 gb dosya var durum böyle Dosya Ekleri IMG_20230122_114441.jpg 278,7 KB · Görüntüleme: 33
Mucize Kartal dedi: Dosya çokluğuna göre değişir bende 1 TB dosya var. Genişletmek için tıkla... hocam bende 450 gb dosya var durum böyle
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.771 Çözümler 27 22 Ocak 2023 #29 adardemir dedi: hocam bende 450 gb dosya var durum böyle Genişletmek için tıkla... Normal. Mucize Kartal dedi: Normal. Genişletmek için tıkla... Eğer trojan silinirken Windows dosyalarına hasar verdiyse mecburi format lazım
adardemir dedi: hocam bende 450 gb dosya var durum böyle Genişletmek için tıkla... Normal. Mucize Kartal dedi: Normal. Genişletmek için tıkla... Eğer trojan silinirken Windows dosyalarına hasar verdiyse mecburi format lazım
adardemir Hectopat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 492 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #30 Mucize Kartal dedi: Normal. Genişletmek için tıkla... bide yepyeni bilgisayar ya baya paronayaya buldım ben gece aniden kalp çarpıntısıyla uyandım 1 gündür ya formattan sonra da silinmezse diye dert ediyorum
Mucize Kartal dedi: Normal. Genişletmek için tıkla... bide yepyeni bilgisayar ya baya paronayaya buldım ben gece aniden kalp çarpıntısıyla uyandım 1 gündür ya formattan sonra da silinmezse diye dert ediyorum