Sahte BlueStacks sitesinden Trojan Script! uyarısı

adardemir

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an korkudan tedirginlikten doğru dürüst yazamıyorum bile BlueStacks adlı telefon emülatörü uygulamasını indirirken hep hata alıyordum sildim tekrar indireceğim dedim BlueStacks sitesinin tıpatıp aynısı olan bir siteye tıkladım yani.

Kod:
https://blue-stacks.us/?gclid=Cj0KCQiAt66eBhCnARIsAKf3ZNEzgTAftteu3Pm7mWgz7Ln23CWXa1VJh5bwVP3G1-Gi0TfsfUmtgBAaAsCjEALw_wcB

Şu linke indirdiğim anda alttan Windows trojan script! Tarzı bir uyarı verdi anında. Ben karantinaya alınan virüsü sildim ve bilgisayarı kapatmadım çünkü trojanın kendini gizleme riski vardı tekrar tarama yapınca bir şey olmadı. YouTube'da trojan olup olmadığını anlamak için olan tüm CMD komutlarını denedim şüphelenilen şey çıkmadı Malwarebytes ile tarama yaptım bir şey çıkmadı önerilen trojan removeri indirdim yine bir şey çıkmadı. En son Win Defender'dan tam kapsamlı tarama yaptım yine bir şey çıkmadı hala bilgisayarı kapatmadım aşırı korkuyorum çözüm veya herhangi bir şey önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Banka kartları kayıtlıysa kapatmak en doğrusu olur. Geçmiş olsun ben her şeyde sanal kart kullanıyor olduğum için virüs yediğimde format atmaktan başka bir çözüm aramıyordum.

Arkadaşlar şu an korkudan tedirginlikten doğru dürüst yazamıyorum bile BlueStacks adlı telefon emülatörü uygulamasını indirirken hep hata alıyordum sildim tekrar indireceğim dedim BlueStacks sitesinin tıpatıp aynısı olan bir siteye tıkladım yani.

Kod:
https://blue-stacks.us/?gclid=Cj0KCQiAt66eBhCnARIsAKf3ZNEzgTAftteu3Pm7mWgz7Ln23CWXa1VJh5bwVP3G1-Gi0TfsfUmtgBAaAsCjEALw_wcB

Şu linke indirdiğim anda alttan Windows trojan script! Tarzı bir uyarı verdi anında. Ben karantinaya alınan virüsü sildim ve bilgisayarı kapatmadım çünkü trojanın kendini gizleme riski vardı tekrar tarama yapınca bir şey olmadı. YouTube'da trojan olup olmadığını anlamak için olan tüm CMD komutlarını denedim şüphelenilen şey çıkmadı Malwarebytes ile tarama yaptım bir şey çıkmadı önerilen trojan removeri indirdim yine bir şey çıkmadı. En son Win Defender'dan tam kapsamlı tarama yaptım yine bir şey çıkmadı hala bilgisayarı kapatmadım aşırı korkuyorum çözüm veya herhangi bir şey önerebilir misiniz?
Bence biraz abartıyorsunuz, sakin olun. İçinizi rahatlatmak istiyorsanız "KasperSky" ile de taratabilirsiniz ama zaten Malwarebytes bir şey bulmamış.

Banka kartları kayıtlıysa kapatmak en doğrusu olur. Geçmiş olsun ben her şeyde sanal kart kullanıyor olduğum için virüs yediğimde format atmaktan başka bir çözüm aramıyordum.

Format Trojan'a işlemiyor kendini BIOS'a gizleniyor anakarta giriyor diye söylemler duydum doğru mu?

Hocam sakin olun virüs PC nizi öldürmez. Kaspersky Security Cloud Free kurun korkunuz hiç kalmasın. En son ise bu siteye Google bile;

Girmekte olduğunuz site zararlı programlar içermektedir​

Diyor Google korumasını açın.

Format Trojan'a işlemiyor kendini BIOS'a gizleniyor anakarta giriyor diye söylemler duydum doğru mu?
Var ama hepsi değil çok az bir kısım trojanlar işliyor.

Son düzenleme:
Hocam sakin olun virüs PC nizi öldürmez. Kaspersky Security Cloud Free kurun korkunuz hiç kalmasın. En son ise bu siteye Google bile;

Girmekte olduğunuz site zararlı programlar içermektedir​

Diyor Google korumasını açın.

Var ama hepsi değil çok az bir kısım trojanlar işliyor.
hocam ben opera kullandığım için öyle bi alert almadım kaspersky hitmanpro Malwarebytes trojan remover hepsini kurdum hiçbiri bişey bulmadı windows defender'in torjanı karantinaya alıp silmesinin imkansız olduğunu söylüyor insanlar kendini bir saniyede milyonlarca kez kopyalayaniliyormuş

Hocam o kadar değil ya sizi fena korkutuyorlar sadece worm yani solucan virüsleri kendini çokça kopyalıyor. Size lazım olan sadece Kaspersky Virüs Koruma Yazılımı 2023 - Ücretsiz Versiyon ve Deneme Sürümü İndirme | Kaspersky kurup diğerlerini silmeniz Malwarebytes kalabilir. Bu kadar basit hocam sonra yeniden başlatın ve hayatınıza devam edin virüsler sağlam ama antivirüslerde eskisi kadar boş değil.
eğer dediğiniz gibiyse önerdiğiniz tüm antivürüsleri kurdum ve hiçbiri bişey bulamadı yani bilgisayarcıya götürüp kompile format atmama gerek yokmu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı