Sahte FPS değerleri mi alıyoruz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
75 bin liraya topladığım NVIDIA kartlı PC'nin verdiği 4K-120 FPS ile yeni satın aldığım 35 bin liralık PS5 Pro'nun verdiği 4K-60FPS değerleri arasında gözle görülür bir fark yok. En ufak FPS farklarını anlayan bir insan olarak yazıyorum bunları.

Bariz bir şekilde ekran kartı sahipleri kandırılıyor. Bir ton paraya topladığımız PC'lerimizin verdiği FPS değerleri sahte.

Şimdi NVIDIA fanboyları gelmeden söyleyeyim. Reddit gibi yerlerde bu konuda son 1 aydır tonla tartışma yapılıyor. Bu sadece benim iddiam değil yani. Kral çıplak demek suç sayılmamalı. Artık bu konuya değinmenin zamanı geldi ve geçiyor.
Hocam sizde bir sıkıntı olabilir mi? Ben 60hz monitörle 144 hz monitör arasındaki farkı fazlasıyla anlayabiliyorum oyunlarda. 144hz yağ gibi akıyor.

Hocam sizde bir sıkıntı olabilir mi? Ben 60hz monitörle 144 hz monitör arasındaki farkı fazlasıyla anlayabiliyorum oyunlarda. 144hz yağ gibi akıyor.
Benim arkadaşım PS5 kullanıyordu ve hayatında ilk defa PC aldı. RDR2'yi 30FPS'ten 100 FPS'e çıkınca dünya varmış dedi. Kaymak gibi akıyor oyun diyor :D

Ps5 yok bende. Ps5 pro kullanıyorum. Neyin ne olduğunu görüyoruz. Tüm dünya da görüyor.

Dostum oyun PS ve Xbox'da 30 FPS çalışıyor. 60 için bir güncelleme gelmedi. Nolur anla artık. Son mesajım.

1742216392923.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim arkadaşım PS5 kullanıyordu ve hayatında ilk defa PC aldı. RDR2'yi 30FPS'ten 100 FPS'e çıkınca dünya varmış dedi. Kaymak gibi akıyor oyun diyor :D
Yalan. Bende her iki makine de var.

Garibanı, saf insanı kandırabilirsiniz. Bunları ben yemiyorum. Bende üst seviye Pc de var, PS5 Pro da...

Yıllardır yalan söylüyorsunuz ama son 1 aydır bir çok insan "kral çıplak" demeye başladı. Durun bu daha yeni başlıyor. Benim gibi milyonlarca insan isyan etmeye başlayınca anlayacaksınız durumun vahametini.

NVDIA'nın verdiği FPS değerleri sahte ve bunu tüm dünya anlamaya başlıyor.

75 bin liraya topladığım NVIDIA kartlı PC'nin verdiği 4K-120 FPS ile yeni satın aldığım 35 bin liralık PS5 Pro'nun verdiği 4K-60FPS değerleri arasında gözle görülür bir fark yok. En ufak FPS farklarını anlayan bir insan olarak yazıyorum bunları.

Bariz bir şekilde ekran kartı sahipleri kandırılıyor. Bir ton paraya topladığımız PC'lerimizin verdiği FPS değerleri sahte.

Şimdi NVIDIA fanboyları gelmeden söyleyeyim. Reddit gibi yerlerde bu konuda son 1 aydır tonla tartışma yapılıyor. Bu sadece benim iddiam değil yani. Kral çıplak demek suç sayılmamalı. Artık bu konuya değinmenin zamanı geldi ve geçiyor.

3060 Ti sistem topladım, herhangi bir performans sorunundan şikayet etmedim.

Dostum oyun PS ve Xbox'da 30 FPS çalışıyor. 60 için bir güncelleme gelmedi. Nolur anla artık. Son mesajım.

Eki Görüntüle 2447708

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konumuz bu değil. Konuyu çarpıtmayın. Red Dead oyununa takılı kalıp insanları yanlış yönlendirmeyin. Diğer oyunlarda da durum böyle. Lütfen Rdr2 ile konuyu sabote etmeyin. Ben FPS sahtekarlığından bahsediyorum siz konuyu dağıtma peşindesiniz.

Konuyu baştan sona kadar okumaya çalıştım, gözlerime inanamadım. Ps5, Ps5 Pro bunlar güzel cihazlar fakat nasıl PC ile karşılaştırabiliyoruz? Hele ki 60 fps - 120 fps aynı diyerek... Şuna okeyim "Ps5 Pro 4k'da oynatabiliyor evet, bilgisayar kadar güçlü değil tabii ki hocam ama bütçeye göre performansı bence iyi." Denilse evet derim tartışırız konuşuruz. Bende 7800x3d, 4080Super ikilisi var hocam? Kaç tane ps5'i üst üste koysun? Nvidia almayın! Pc gaming çöp! Nvidia çöp! Gibi söylemler yanlış. PlayStation hiç bir zaman PC kadar güçlü olmayacak, hiç bir zaman PC kadar iyi oyun oynatamayacak. PlayStation'ın 60 FPS'i ile PC'nin 120FPS'i arasında dağlar kadar fark var. Görememek ilginç.

Konuyu baştan sona kadar okumaya çalıştım, gözlerime inanamadım. PS5, PS5 Pro bunlar güzel cihazlar fakat nasıl PC ile karşılaştırabiliyoruz? Hele ki 60 FPS - 120 FPS aynı diyerek... Şuna okeyim "PS5 Pro 4K'da oynatabiliyor evet, bilgisayar kadar güçlü değil tabii ki hocam ama bütçeye göre performansı bence iyi." denilse evet derim tartışırız konuşuruz. Bende 7800x3D, RTX 4080 Super ikilisi var hocam? Kaç tane PS5'i üst üste koysun? NVIDIA almayın! PC Gaming çöp! NVIDIA çöp! Gibi söylemler yanlış. PlayStation hiçbir zaman PC kadar güçlü olmayacak, hiçbir zaman PC kadar iyi oyun oynatamayacak. PlayStation'ın 60 FPS'i ile PC'nin 120FPS'i arasında dağlar kadar fark var. Görememek ilginç.

Günümüzde unutulmuş olan 3060 ile oynuyorum ben. Şikayetim yok gayet memnunum ama adamlar son çıkan teknolojiyi alıp rezalet değerlerde oynayıp PC kullananlara laf atıyorlar. Komik durum🙂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı