Ne bileyim ya, kendime eğlence buldum burada. Ama beni sıktı, gereksiz mesajdan uyarı yemeden gideyim bari.Hoca niye uğraşıyorsun ki? Tamam sen 30 FPS oyna de geç. Ne yapacaksın yani? Sal![]()
Ne bileyim ya, kendime eğlence buldum burada. Ama beni sıktı, gereksiz mesajdan uyarı yemeden gideyim bari.Hoca niye uğraşıyorsun ki? Tamam sen 30 FPS oyna de geç. Ne yapacaksın yani? Sal![]()
Hocam sizde bir sıkıntı olabilir mi? Ben 60hz monitörle 144 hz monitör arasındaki farkı fazlasıyla anlayabiliyorum oyunlarda. 144hz yağ gibi akıyor.75 bin liraya topladığım NVIDIA kartlı PC'nin verdiği 4K-120 FPS ile yeni satın aldığım 35 bin liralık PS5 Pro'nun verdiği 4K-60FPS değerleri arasında gözle görülür bir fark yok. En ufak FPS farklarını anlayan bir insan olarak yazıyorum bunları.
Bariz bir şekilde ekran kartı sahipleri kandırılıyor. Bir ton paraya topladığımız PC'lerimizin verdiği FPS değerleri sahte.
Şimdi NVIDIA fanboyları gelmeden söyleyeyim. Reddit gibi yerlerde bu konuda son 1 aydır tonla tartışma yapılıyor. Bu sadece benim iddiam değil yani. Kral çıplak demek suç sayılmamalı. Artık bu konuya değinmenin zamanı geldi ve geçiyor.
Benim arkadaşım PS5 kullanıyordu ve hayatında ilk defa PC aldı. RDR2'yi 30FPS'ten 100 FPS'e çıkınca dünya varmış dedi. Kaymak gibi akıyor oyun diyorHocam sizde bir sıkıntı olabilir mi? Ben 60hz monitörle 144 hz monitör arasındaki farkı fazlasıyla anlayabiliyorum oyunlarda. 144hz yağ gibi akıyor.
Ps5 yok bende. Ps5 pro kullanıyorum. Neyin ne olduğunu görüyoruz. Tüm dünya da görüyor.RDR2'nin PS5'te 30 FPS olduğunu bile bilmiyor...
Ps5 yok bende. Ps5 pro kullanıyorum. Neyin ne olduğunu görüyoruz. Tüm dünya da görüyor.
Yalan. Bende her iki makine de var.Benim arkadaşım PS5 kullanıyordu ve hayatında ilk defa PC aldı. RDR2'yi 30FPS'ten 100 FPS'e çıkınca dünya varmış dedi. Kaymak gibi akıyor oyun diyor![]()
75 bin liraya topladığım NVIDIA kartlı PC'nin verdiği 4K-120 FPS ile yeni satın aldığım 35 bin liralık PS5 Pro'nun verdiği 4K-60FPS değerleri arasında gözle görülür bir fark yok. En ufak FPS farklarını anlayan bir insan olarak yazıyorum bunları.
Bariz bir şekilde ekran kartı sahipleri kandırılıyor. Bir ton paraya topladığımız PC'lerimizin verdiği FPS değerleri sahte.
Şimdi NVIDIA fanboyları gelmeden söyleyeyim. Reddit gibi yerlerde bu konuda son 1 aydır tonla tartışma yapılıyor. Bu sadece benim iddiam değil yani. Kral çıplak demek suç sayılmamalı. Artık bu konuya değinmenin zamanı geldi ve geçiyor.
Dostum oyun PS ve Xbox'da 30 FPS çalışıyor. 60 için bir güncelleme gelmedi. Nolur anla artık. Son mesajım.
Eki Görüntüle 2447708
Konuyu baştan sona kadar okumaya çalıştım, gözlerime inanamadım. PS5, PS5 Pro bunlar güzel cihazlar fakat nasıl PC ile karşılaştırabiliyoruz? Hele ki 60 FPS - 120 FPS aynı diyerek... Şuna okeyim "PS5 Pro 4K'da oynatabiliyor evet, bilgisayar kadar güçlü değil tabii ki hocam ama bütçeye göre performansı bence iyi." denilse evet derim tartışırız konuşuruz. Bende 7800x3D, RTX 4080 Super ikilisi var hocam? Kaç tane PS5'i üst üste koysun? NVIDIA almayın! PC Gaming çöp! NVIDIA çöp! Gibi söylemler yanlış. PlayStation hiçbir zaman PC kadar güçlü olmayacak, hiçbir zaman PC kadar iyi oyun oynatamayacak. PlayStation'ın 60 FPS'i ile PC'nin 120FPS'i arasında dağlar kadar fark var. Görememek ilginç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.