Sahte güneş gözlüğü önerisi

Hayır, sen bunu videoda mı kullanacaksın yoksa dışarıda mı? Tam anlayamadım.
Tamamen videoda kullanmak için, Dışarıda kullanırsam normal güneş gözlüğüm var zaten. Benim sıkıntım ekrana bakarken ışık düşmemesi olacak gözlükle birlikte. Ancak kameradan beni görenler normal güneş gözlüğü taktığımı sanacak gibi bir şey. Tamamen görünüm amaçlı ancak işlevsel olmayacak takan kişi için.

O zaman güneş gözlüğü almayacaksın. Oyuncu gözlükleri var dostum, onları araştır. Hem gözünü yormaz ekrana bakarken, hem de istediğin farkındalığı kazanırsın.
Ama bu gözlük dışarıdan sarı görünüyor? Bana yakışır mı bilemem? Gunnar Anime Onyx Crystalline Bilgisayar Gözlüğü
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O zaman güneş gözlüğü almayacaksın. Oyuncu gözlükleri var dostum, onları araştır. Hem gözünü yormaz ekrana bakarken, hem de istediğin farkındalığı kazanırsın.
Eski güneş gözlüğüm vardı onunla video çektim ama karanlık gösteriyor ve bir süre sonra hem gözümü yoruyor, hemde ekranı tam ışıkta göremiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cevap verecek olan yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı