Normalde dikkatliyimdir böyle konularda ancak az önce dalgınlığıma geldi ve görüntüsünü bıraktığım linke tıkladım. Yine görüntüsünü bıraktığım bir sayfa açıldı, herhangi bir sorun olur mu?
Modem resetleyince IP değiştiğini biliyordum(sabit IP değilse) ama telefonda mobil veri kapatıp açınca da değişiyor demek? Bunu ilk kez duyuyorum teşekkürler bilgi için.@BerkehanÇepniReal1, mobil veri kullanıyorsa mobil veriyi kapatıp açması; Wi-Fi kullanıyorsa da kullandığı Wi-Fi interneti, modemin arkasından kapatıp açması yeterli olur. IP adresleri, satın alınmadığı sürece statik olmaz; dinamik olur.
Aynı saatte banada bu mesajdan geldi ve grup oluşturup yollamışlar, dalgınlıkla gruba "?" Yazdığım için oradaki dayının biri 6000 lira kaptırmış beni suçladıNormalde dikkatliyimdir böyle konularda ancak az önce dalgınlığıma geldi ve görüntüsünü bıraktığım linke tıkladım. Yine görüntüsünü bıraktığım bir sayfa açıldı, herhangi bir sorun olur mu?
Aynen öyle, ben gerekli açıklamayı yaptım isterse dava açsın elinde delil yok birşey yok ve elimde arama kayıtları var.@volodymr, suçlasın. Bir şey olmaz.Bu yöntemlere kanan var mıdır diyordum da böyle linkler gönderdiklerine göre varmış demek ki. Eğer olmasaydı göndermezlerdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.