Sahte sigara

Makaleler
21
Sigaranın zararını biliyorum, o konuya hiç girmeyin.

Normalde sigara alışkanlığım yok ama yaz tatilinde veya bazen arkadaşlarla çıktığımda içiyorum. Çoğunlukla marlboro touch (eski lights, touch Blue falan değil) içerim. Bugün küçük bi' bakkaldan yine marlboro touch aldım. Filtresi biraz daha sert, hafif açık renkli. İkisi de dikkat edince fark ediliyor. Yanımda sigara içmeyen arkadaşım kokusunun farkını fark etti ve tadı da neredeyse yok. Çekince boğazımı bile yakmıyor. Normalde hep yakar, çok çekemem bile hatta eğer ağırsa sigara. Sigara içen arkadaşıma da gösterdim, o filtredeki farklılığı fark edemedi ama tadı için o da aynsını söyledi. Hiçbir ağırlığı, tadı yok. Sadece sigarayı koklayınca kokusu benziyor ama içince alakası yok. Başlığa da sahte sigara yazdım ama sahte midir, kaçak mıdır, ne olabilir bu sigara? Gerekirse şikayet edeceğim aldığım yeri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sigara kapağında bandrol ve QR olur. QR kodunu okutun. Daha önce hiç denemedim. Bütün paketler artık siyah olduğu için yanlış sigara vermiş olmasın market? :) Çok gereksiz bir uygulama olduğu yetmezmiş gibi bir de karışıklığa yol açıyor siyah paketler.

Philip morris arayarak durumu bildirebilirsiniz.
Aklıma gelmemişti arayacağım.
Sigara kapağında bandrol ve QR olur. QR kodunu okutun. Daha önce hiç denemedim. Bütün paketler artık siyah olduğu için yanlış sigara vermiş olmasın market? :) Çok gereksiz bir uygulama olduğu yetmezmiş gibi bir de karışıklığa yol açıyor siyah paketler.
QR kodunu okutamadım, ilk aklıma o gelmişti. Yanlış sigara değil, Marlboro Touch.

Aklıma gelmemişti arayacağım.

QR kodunu okutamadım, ilk aklıma o gelmişti. Yanlış sigara değil, Marlboro Touch.
QR kodu dik değil de yan tutunca okunuyor, bende az önce öğrendim bunu, hatta QR kod beni Gelir İdaresi Başkanlığı'nın uygulamasını indirmem için Google Play marketine yönlendirdi. Orada ki talimatta da yan tutmanız gerektiği belirtiliyor ama yorumların çoğunu okudum, pek işe yaramadığı söyleniyor, kaldı ki bende az önce kontrol etmek istedim teyit edemedi uygulama.

QR kodu dik değil de yan tutunca okunuyor, bende az önce öğrendim bunu, hatta QR kod beni Gelir İdaresi Başkanlığı'nın uygulamasını indirmem için Google Play marketine yönlendirdi. Orada ki talimatta da yan tutmanız gerektiği belirtiliyor ama yorumların çoğunu okudum, pek işe yaramadığı söyleniyor, kaldı ki bende az önce kontrol etmek istedim teyit edemedi uygulama.
Bilmiyordum ben de. Paketi saklandığı yerden çıkardığımda deneyeceğim mutlaka.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı