Sahte Windows'u temiz kurulum yaparak tamamen ortadan kaldırmak

Can Ersan

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar merhaba... Bugün Windows 10 Premium yüklü 5 yıllık bilgisayarıma termal macun sürülmesi için bilgisayarcıya götürdüm. Götürmüşken format da attırmak istedim. Eve gelip bilgisayarımı tarattığımda adını hatırlamadığım bir hack tool olduğunu gördüm ve lisansımı kontrol ettiğimde crackli Windows 10 Home Core yüklendiğini fark ettim.
Anladığım kadarıyla Crackli Windows'ların dosyaları sisteme büyük zarar veriyorlar. Temiz kurulum yapıp bu zararlı dosyalardan nasıl tamamen kurtulabilirim? Bu arada elimde Windows 10 Premium Key'im var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar merhaba... Bugün Windows 10 Premium yüklü 5 yıllık bilgisayarıma termal macun sürülmesi için bilgisayarcıya götürdüm. Götürmüşken format da attırmak istedim. Eve gelip bilgisayarımı tarattığımda adını hatırlamadığım bir hack tool olduğunu gördüm ve lisansımı kontrol ettiğimde crackli Windows 10 Home Core yüklendiğini fark ettim.
Anladığım kadarıyla Crackli Windows'ların dosyaları sisteme büyük zarar veriyorlar. Temiz kurulum yapıp bu zararlı dosyalardan nasıl tamamen kurtulabilirim? Bu arada elimde Windows 10 Premium Key'im var.
Benim bildiğim iki Windows 10 sürümü var onlar da Home ve Pro sürümü. Premium key ne oluyor tam anlamadım 😀

Buradan indirip en az 8GB bir USB belleğe Rufus ile yazabilirsiniz.

Bu bağlantıyla temiz kurulum yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladığım kadarıyla crackli Windows'ların dosyaları sisteme büyük zarar veriyorlar. Temiz kurulum yapıp bu zararlı dosyalardan nasıl tamamen kurtulabilirim? Bu arada elimde Windows 10 Premium Key'im var.

Kardeşim format atman yeterli olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı