Hocam yukarıda da yazmıştım. Özenti var. Sanki bıyık, sakal olunca adam, yetişkin oluyorsun gibi bir hava var bende.Hocam yanlış anlamayın sadece soru amaçlı. Neden sakallarınızın çıkmasını istiyorsunuz.
Bende öyle hissediyorum nedense. Bizim sınıftaki bir eleman top sakal bırakıyor o derece çıkıyor. Güzelde duruyor aslında neden bilmiyorum.Hocam yukarıda da yazmıştım. Özenti var. Sanki bıyık, sakal olunca adam, yetişkin oluyorsun gibi bir hava var bende.
Usturamı daha hızlı çıkartıyor?Hocam jilet vurmanız bir işe yaramaz sadece daha sert olmasına yarayacaktır.
Neden? Bıyığı sakalı sertleştirir veya fazla çıkmasına sebep olur gibi şeyler yüzünden diyorsanız, o bilgi yanlış.jilet vurma hayatının hatasını yaparsın.
Usturamı daha hızlı çıkartıyor?
Bende top saka modelini beğeniyorum. Çıkınca öyle de bırakacağım.Bende öyle hissediyorum nedense. Bizim sınıftaki bir eleman top sakal bırakıyor o derece çıkıyor. Güzelde duruyor aslında neden bilmiyorum.
Her yerde öyle diyorlar da. Ondan sordum. Demek ki yanlış bilgiymiş.Hocam herhangi bir bıçak daha çok çıkmasını desteklemez daha sert olur sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.