Sakal ile bıyık ne zaman çıkar?

"Sakalın sertleşmesi ve kalınlaşması, hormon seviyeleri ve genetik faktörlere bağlıdır, yani yaşla birlikte, genellikle ergenlik dönemiyle birlikte, vücut hormonları arttıkça sakallar daha yoğun ve sert çıkmaya başlar." Bunu chatgpt söylüyor. Gittim araştırdım jiletle almak vesaire kalınlaştırmıyormuş doğrumu cidden.

"Sakalın sertleşmesi ve kalınlaşması, hormon seviyeleri ve genetik faktörlere bağlıdır, yani yaşla birlikte, genellikle ergenlik dönemiyle birlikte, vücut hormonları arttıkça sakallar daha yoğun ve sert çıkmaya başlar." Bunu chatgpt söylüyor. Gittim araştırdım jiletle almak vesaire kalınlaştırmıyormuş doğrumu cidden.
Doğru heralde.

"Sakalın sertleşmesi ve kalınlaşması, hormon seviyeleri ve genetik faktörlere bağlıdır, yani yaşla birlikte, genellikle ergenlik dönemiyle birlikte, vücut hormonları arttıkça sakallar daha yoğun ve sert çıkmaya başlar." bunu ChatGPT söylüyor. Gittim araştırdım jiletle almak vesaire kalınlaştırmıyormuş doğru mu cidden.

Hocam kalınlaştırır demiyorum ilk kestikden sonra daha sert gözükür elinize batar vs. uzayınca eski halini alır zaten.

Benim de 2 yıl önce ki halim. Biraz zayıfladım. Yüzüm filan "inceldi". @860822

Yokla adam yakışıklı zaman lazım 15 boyle olması bir şey belirlemiyor. Kendine bakarsa daha iyi olur.
Hocam ilk defa birisinden iltifat aldım. Gerçekten gözünüzde "yakışıklı" isem ne mutlu bana.

Hocam profil fotoğrafı bir de siz koyun sizi görelim 😃
Arkadaşın dediği gibi. Bende ona katılıyorum.
Burası güzellik merkezi veya konu başlığı "tipim nasıl?" değil. Klavyeden herkese laf atılmaz. İlk önce saygılı olunur. Ve önce herkes kendi tipine baksın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı