Sallanan çürük diş

Hocam siz doktora gidin, kendinizi şöyle olur böyle olur diye korkutmayın sakin olun. Ben tek sallanan diş için gitmiştim, 3 dişimi çektirip gelmiştim. Çekilme konusunda da korkmayın zaten uyuşturucu iğne sayesinde hissetmiyorsunuz. Eğer dişiniz çekilirse ağzınız pamuk dolacaktır buna hazırlıklı olun. Benim sağ alt, sağ üst, sol alt olmak üzere çekilmişti, ork gibi geziyordum.
 
Hocam ben yaşadım, 1-2 yada 2-3 saat sürüyor ve korkutmak gibi olmasın ama canı gerçekten acıtıyor.
Bildiğim kadarıyla dişinizin içerisindeki tüm sinir hücrelerini öldürüyorlar. Yani iğne yapsalar bile adamı hoplatıyor. Yine de yapan bir arkadaşım da hiç acımadığını belirtmişti. Sanırım doktordan doktora değişiyor. Yani gideceğiniz kişi size hadi kanal tedavi yapalım derse hemen kabul etmeyin gerekirse özele gidin.
 
Buradan kanal ya da dolgu denilemez ama kanal tedavisinden korkmanı gerektirecek hiçbir şey yok. Zaten günümüzde kasaba gitmediğin sürece ağrı sızı pek duymuyorsun diş cerrahisinde.
 

Benimki 45-60 dakika civarı sürmüştü ve doktorun söylediğine göre "sorunsuz" geçmişti. Gerçi kalktığımda elim ayağım titriyordu orası ayrı mesele. 45 dakika sorunsuz hali sanırım.


Hocam sizinki çok az sürmüş yine iyisiniz benimkiyle çok oynadılar
 

Yeni konular

Geri
Yukarı