Samet Jankovic "ShiftDelete.Net'ten ayrıldım, tüm gerçekler!" isimli video paylaştı

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Samet Jankovic ile ShiftDelete.Net kurucusu Hakkı Alkan arasında tartışma yaşanmıştı. Samet Jankovic konuyla alakalı video paylaştı. İsteyenler izleyebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@roxy1881, ben birazdan izleyeceğim. Daha izlemedim.

Oooooh, rahatladım vallahi.

1756649722496.png

1756649773932.png

30 dislike kimden gelmiş acaba? 😁

Samet, kurucuya karşı biraz ters cevap verse de Hakkı'nın ona zarar vermesi anlamsız oluyor. İyi yapmış bence ayrılmakla. Bir de açıklamasında çiçek dalı attığını falan söylemiş.

Şu ShiftDelete.Net'i taşıyan iki kişi vardı. Birisi Furkan'dı ve o ayrılalı çok oldu, diğeri ise Samet. Oranın kurucusu olsan bile en önemli çalışanına argo konuşup, küfür edip ve hele hele ona taşlarıyla beraber süs çiçeği fırlatamazsın ki bu dediklerimi çalışanlarını geçtim kimseye yapamazsın.
Samet hocam sonuna kadar haklı, SDN'te mobbing döndüğünü Furkan hocamdan biliyorduk zaten. Şimdi de sosyal medyada tatlı görünmeye çalışan Hakkı Alkan'ın nasıl bir "bulaşan" olduğunu görmüş olduk.

Samet jankovic ile ShiftDelete.Net kurucusu hakkı alkan arasında tartışma yaşanmıştı. Samet jankovic konuyla alakalı video paylaştı. İsteyenler izleyebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrılarak en iyisini yapmış. Şu ana kadar iyi bile dayandığını düşünüyorum öyle bir yere.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı