Samet Jankovic "ShiftDelete.Net'ten ayrıldım, tüm gerçekler!" isimli video paylaştı

Bu arada, videoda ekstra bilgi göremedim. Hep bilindik bilgileri anlatmış.

Videoyu daha demin sonuna kadar izledim Samet'in dediklerinden hiçbir şey anlamadım. Saçmalamış arada.
Videoda anlaşılmayacak birşey yok. Bu şirket ezelden beri böyleydi, adı Hakkı olan kurmuş ama şirkette hak mak hak getire demiş. Bu yaptığı da bardağı taşıran son damlaydı, bundan sonrası hukukun işi demiş.

Nesini anlamadın?

Bu arada beni en çok iğrendiren şey, Samet'in yüzüne cisim gelmesine rağmen çalışanların hala yerinde oturması. Oğlum kalkın bir bakın adama bir şey oldu mu diye, ne kadar korkuyorsunuz Hakkı'dan böyle.

Birde kadınlar ağlayarak Hakkı'yı tutuyor. Ablacım yüzüne taşlı topraklı saldırı yapılan kişi Samet. Siz neden Hakkı'ya yapışıyorsunuz?

Dışa ne kadar teknoloji kanalıyız uçuyoruz, kaçıyoruz diye yansıtmaya çalışsalar da içerisi tamamen merdiven altı bir kurummuş, anlamış olduk. Umarım Hakkı'nın tüm sponsorları kesilir de biraz aklı başına gelir.

Bu açıklama videosu çok sığ kalmış, konu ve kişi hakkında bilgisi olmayanlar için - oysa güzel yol gösterici olabilirdi, hem de okuyucular ve araştıranlar, geleceğin yazarları ve meraklıları için.

O yüzden başka bir edit bırakıyorum, konuyu daha güzel özetliyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ses kaydini dinledim de tam bildigim - bekledigim tarzda konusmus. Ya kardesim bu adamlar zaten hafta ici deli gibi calisiyor kendisi diyor zaten 6'da cikmayacaksiniz diye. Adamlarin bu yogun tempoda bir hafta sonu tatilleri var onda da pazartesi icin fikirle gelsin diyorsun tatilinde de is mi dusunsun bu adam? Sigir gibi aksama kadar yatiyor diyor ya gercekten inanilmaz ya. Tatil yapiyorlar diyor bir de bak sen su ise nasil olur ya. Para verdigi calisana malin sahibi gibi davranmasi beni o kadar sinir ediyor ki. Bu zihniyette adamlar birilerinden destek almadan zaten bu seviyelere gelemez zaten bir yerde patlar normalde. Yani bir insan nasil her pazartesi cok izlenecek bir fikirle gelebilir bu mumkun mu? Ne kadar yogunmus Amerika'larda cift telefonla gorusuyormus da bilmemne aman ne kadar zor ve zahmetli bir is ya, ne kadar da calisanlarini dusunen bir patron melek resmen.

Son düzenleme:
Yaptığını doğru bulmuyorum ama ben hakkı alkanın açıklamasını yeterli buldum anlık sinirle yapmış özür dilemiş ve tazminat ödeyeceğini de söylemiş.

5.5 milyon çok astronomik bir rakam.

@SiyahiBeyfendi, geçimini bu şekil sağlayan birisinin kör olma riski vardı? 5.5 milyon nasıl az rakam? Tam tersine az ve Hakkı Alkan'ın nasıl biri olduğunu herkes biliyor. Şu adamla çalışan bir kişi bile memnun değil. Sektörde de nasıl birisi olduğunu herkes biliyor, bilmeyenler de bu konuyla birlikte öğrenmiş oldu.

@SiyahiBeyfendi, geçimini bu şekil sağlayan birisinin kör olma riski vardı? 5.5 milyon nasıl az rakam? Tam tersine az ve hakkı Alkan'ın nasıl biri olduğunu herkes biliyor. Şu adamla çalışan bir kişi bile memnun değil. Sektörde de nasıl birisi olduğunu herkes biliyor, bilmeyenler de bu konuyla birlikte öğrenmiş oldu.
Özür dilemiş ve her şey çözülebilir. Can güvenliği önemlidir fakat 5.5 milyon fazla bir rakam.

@SiyahiBeyfendi, olayı yaşayan sen olmadığın için uzaktan konuşması kolay, davulun sesi uzaktan hoş gelir. Ne diyeyim...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı