Techno3030 adıyla da zamanında gitmişti, gitmeyi seviyor
Geri döndüğü zaman gitmesinin bir anlamı kalmıyor gerçi.
Aynı gün 4-5 kişinin bıraktığını gördüm. Büyük ihtimalle yönetim ekibiyle alakalı olabilir. Çünkü en son yönetimi eleştirdiği konuda ki birkaç kişi ve banlanan bir arkadaş bırakmıştı. Tabi baktığım kadarıyla diğerleri geri dönmüş ama techno3030 temelli bırakmış, öyle olmasa da uzun süre buralara uğramaz.
Aynı gün 4-5 kişinin bıraktığını gördüm. Büyük ihtimalle yönetim ekibiyle alakalı olabilir. Çünkü en son yönetimi eleştirdiği konuda ki birkaç kişi ve banlanan bir arkadaş bırakmıştı. Tabi baktığım kadarıyla diğerleri geri dönmüş ama techno3030 temelli bırakmış, öyle olmasa da uzun süre buralara uğramaz.
Tutalım hocam. Eksiklikleri çok hissediliyor.Ne demek yiğityvz gitti? Kabul edemem. Beni başlangıçta çok destekleyen bir hocamdı.
@Kokona Shiki ve @Samotne Ciasteczka nın gitmesi, ayriyeten @BalikŞuşişi'nin moderatörlüğünün alınmasından dolayı bugün bir yas tutalım.
Bu konu olabilir mi?
Forumda giderek tartışma kültürünün yok edilmesi
Konu geçmişteki bireysel davalara yönelmesin lütfen. Sonra bu ve bunun gibi konular direkt ayrım gözetmeksizin çığırından çıkıyor ve en nihayetinde göz bile kırpılmadan kilitleniyor. Değinmeye çalıştığım nokta açık ve net. Tekrar da demeye çalıştığım gibi bireyselliğe dökmeye lüzum yok.www.technopat.net
Techno aslında samotne idi.
Tutalım hocam. Eksiklikleri çok hissediliyor.
Hayır hocam bu değil, bundan önce başka bir konu vardı bizzat kendinin açtığı. Banlanan arkadaş da misakitaro'ydu.
Biliyorum hocam ancak yeni nickine bir türlü alışamamıştım, o yüzden hala techno3030 derim.
Her dakika farklı haberler.D-dur M-misaki taro hocam banlandı mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.