Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Kim Olur?

Isabelle

Hectopat
Yer
CRM
Bu akşam oynanıcak Tottenham - Liverpool karşılaşmasını hangi taraf kazanıp kupayı müzesine götürecek?

Çok zevkli bir maç olacak orası belli ve umarım sonunda Liverpool kupayı kaldırır

Yeni moda zaten Liverpool'u tutmak herhalde. Biraz fazla abartıldı diye düşünüyorum. Tottenham'ın alacağı zorlu bir maç olacak gibi.
Bahsettiğiniz kulüp İngiltere lig kupasını 28 kere kazandı Bu anlamda M.United'dan sonra en çok kazanan takım durumunda Yeni moda değil eski bir sevdadır bendeki başkası hakkında bir yorum yapamam.

Maçın şifresiz yayınlandığını yeni farkettim. Bein Sport kanallarını sevmezdim ama sırf şu maçtan dolayı sevdim şimdilik.

Ajax madem Tottenham'a elenecektin benim Juventusumdan ne istedin. Benim için 2004 Monaco - Porto finali gibi bir final. Sevmedim ben bu finali.
Morientes'in efsane performansıyla Monaco finali Liverpool - Tottenham finalini benzettiğin finale bak hele

Bahsettiğiniz kulüp İngiltere lig kupasını 28 kere kazandı Bu anlamda M.United'dan sonra en çok kazanan takım durumunda Yeni moda değil eski bir sevdadır bendeki başkası hakkında bir yorum yapamam.
Ayrıca 2005'de Atatürk Olimpiyat Stadındaki AC Milan - Liverpool maçını kim unutabilir ki. Fatih Terim'in hiçbir İtalyan takımı 3-0'dan maç vermez dedikten sonra maçın gitmesi.

Morientes'in efsane performansıyla Monaco finali Liverpool - Tottenham finalini benzettiğin finale bak hele
O finali de sevmemiştim, bu finali de sevmedim. Ne yapayım. Avrupa Ligi finali daha iyiydi.

Dur maç bir oynansın sonra sen yinede sevme. İzlemedin finali biliyorum Avrupa Liginde çok sıkıcı finallerde izledik mesela bizim stadyumda oynanan Shakhtar Donetsk - Werder Bremen finali gibi

Inşallah Tottenham alır. Bu arada şunu farkettim Liverpool tutanların %75'i geçen seneden sonra takip etmeye başlayanlar :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…