Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Kim Olur?

Yeni moda zaten Liverpool'u tutmak herhalde. Biraz fazla abartıldı diye düşünüyorum. Tottenham'ın alacağı zorlu bir maç olacak gibi.
Bahsettiğiniz kulüp İngiltere lig kupasını 28 kere kazandı :) Bu anlamda M.United'dan sonra en çok kazanan takım durumunda :) Yeni moda değil eski bir sevdadır bendeki başkası hakkında bir yorum yapamam.

Ajax madem Tottenham'a elenecektin benim Juventusumdan ne istedin. 😒 Benim için 2004 Monaco - Porto finali gibi bir final. Sevmedim ben bu finali.
Morientes'in efsane performansıyla Monaco finali 😍 😍 Liverpool - Tottenham finalini benzettiğin finale bak hele 🤨😒😒

Bahsettiğiniz kulüp İngiltere lig kupasını 28 kere kazandı :) Bu anlamda M.United'dan sonra en çok kazanan takım durumunda :) Yeni moda değil eski bir sevdadır bendeki başkası hakkında bir yorum yapamam.
Ayrıca 2005'de Atatürk Olimpiyat Stadındaki AC Milan - Liverpool maçını kim unutabilir ki. :D Fatih Terim'in hiçbir İtalyan takımı 3-0'dan maç vermez dedikten sonra maçın gitmesi. 😢

Morientes'in efsane performansıyla Monaco finali 😍 😍 Liverpool - Tottenham finalini benzettiğin finale bak hele 🤨😒😒
O finali de sevmemiştim, bu finali de sevmedim. Ne yapayım. :D Avrupa Ligi finali daha iyiydi. :D

Ayrıca 2005'de Atatürk Olimpiyat Stadındaki AC Milan - Liverpool maçını kim unutabilir ki. :D Fatih Terim'in hiçbir İtalyan takımı 3-0'dan maç vermez dedikten sonra maçın gitmesi. 😢
Zirveden girdin konuya :D :D

O finali de sevmemiştim, bu finali de sevmedim. Ne yapayım. :D Avrupa Ligi finali daha iyiydi. :D
Dur maç bir oynansın sonra sen yinede sevme. İzlemedin finali biliyorum :D :D Avrupa Liginde çok sıkıcı finallerde izledik mesela bizim stadyumda oynanan Shakhtar Donetsk - Werder Bremen finali gibi :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı