Bahsettiğiniz kulüp İngiltere lig kupasını 28 kere kazandıYeni moda zaten Liverpool'u tutmak herhalde. Biraz fazla abartıldı diye düşünüyorum. Tottenham'ın alacağı zorlu bir maç olacak gibi.
Morientes'in efsane performansıyla Monaco finaliAjax madem Tottenham'a elenecektin benim Juventusumdan ne istedin.Benim için 2004 Monaco - Porto finali gibi bir final. Sevmedim ben bu finali.
Ayrıca 2005'de Atatürk Olimpiyat Stadındaki AC Milan - Liverpool maçını kim unutabilir ki.Bahsettiğiniz kulüp İngiltere lig kupasını 28 kere kazandıBu anlamda M.United'dan sonra en çok kazanan takım durumunda
Yeni moda değil eski bir sevdadır bendeki başkası hakkında bir yorum yapamam.
O finali de sevmemiştim, bu finali de sevmedim. Ne yapayım.Morientes'in efsane performansıyla Monaco finali![]()
Liverpool - Tottenham finalini benzettiğin finale bak hele
![]()
Dur maç bir oynansın sonra sen yinede sevme. İzlemedin finali biliyorumAyrıca 2005'de Atatürk Olimpiyat Stadındaki AC Milan - Liverpool maçını kim unutabilir ki.Fatih Terim'in hiçbir İtalyan takımı 3-0'dan maç vermez dedikten sonra maçın gitmesi.
Zirveden girdin konuya![]()
O finali de sevmemiştim, bu finali de sevmedim. Ne yapayım.Avrupa Ligi finali daha iyiydi.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.