kapalıyız Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 730 Çözümler 2 Yer Dünya 8 Nisan 2019 #41 Murat5038 dedi: O markanın ürünleri iyi ancak dediğim gibi önceden denediysen o markadan kepek için fark görmeyeceksin. Yumuşama kısmında olumlu yönde olsa da kepeği artıracaktır eğer ilerlemiş durumdaysa. Genişletmek için tıkla... Hiç denemedim. Bu markayı.
Murat5038 dedi: O markanın ürünleri iyi ancak dediğim gibi önceden denediysen o markadan kepek için fark görmeyeceksin. Yumuşama kısmında olumlu yönde olsa da kepeği artıracaktır eğer ilerlemiş durumdaysa. Genişletmek için tıkla... Hiç denemedim. Bu markayı.
Maybach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2015 Mesajlar 2.092 Makaleler 2 Çözümler 3 16 Nisan 2019 #42 kapalıyız dedi: Hiç denemedim. Bu markayı. Genişletmek için tıkla... Durum ne hocam?
kapalıyız Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 730 Çözümler 2 Yer Dünya 16 Nisan 2019 #43 Maybach dedi: Durum ne hocam? Genişletmek için tıkla... Saçlarımın çoğu bölgesindeki kepeği geçirdi fakat hala bazı bölgelerde var. Aynı zamanda zeytinyağı da sürüyorum kepek için banyoda.
Maybach dedi: Durum ne hocam? Genişletmek için tıkla... Saçlarımın çoğu bölgesindeki kepeği geçirdi fakat hala bazı bölgelerde var. Aynı zamanda zeytinyağı da sürüyorum kepek için banyoda.