PUBG vb. oyunlar için dediğim gibi sorun yaşamazsınız. Şarja her zaman takabilirim ya da powerbank taşırım derseniz almamak için sebep kalmıyor.
PUBG vb. oyunlar için dediğim gibi sorun yaşamazsınız. Şarja her zaman takabilirim ya da powerbank taşırım derseniz almamak için sebep kalmıyor.
@masteg yazın Instagram'da bile ısınıyor. Bu ısınma cihaza zarar verir mi derseniz, hayır zarar vermiyor.
Benim cihazım 47 derece üstünü görmedi. 47 derece olması için de bizzat uğraştım.
Instagram'da 43 dereceye kadar çıkabiliyor. Ona göre hesap edebilirsiniz. TikTok kullanmadığım için Instagram üzerinden örnek verebildim. Ama Instagram'ın optimizasyonunda sorun olduğu için TikTok'ta bu dereceleri göreceğinizi hiç sanmıyorum.
42 dereceye kadar elde hissedilir isi olmuyor.
Neredeyse her oyunda iş görür hocam ben S20 FE kullanıyorum Wild Rift'te grafikler yüksek çözünürlük çok yüksekte 60 FPS fps düşmesi yaşamıyorum hiç. S21 FE daha üst segment bir de gayet götürür.Mesela hangi oyunlar.
Neredeyse her oyunda iş görür hocam ben S20 FE kullanıyorum Wild Rift'te grafikler yüksek çözünürlük çok yüksekte 60 FPS FPS düşmesi yaşamıyorum hiç. S21 FE daha üst segment bir de gayet götürür.
Farklı hocam ama 2100 SD 865'den daha üst segment.Ama işlemcisi farklı degilmi.
Farklı hocam ama 2100 SD 865'ten daha üst segment.
Ama dökümü çok daha başarılı hocam. 865'in en verimsiz calistigi S20 FE kasasında bile S21 Ultra ile denk FPS oynatmasi gibi bir gerçek var.Farklı hocam ama 2100 SD 865'den daha üst segment.
Burada daha ucuzları var. Samsung Galaxy S21 FE 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe![]()
Buradan almayı düşünüyorum.
![]()
Buradan almayı düşünüyorum.
Burada daha ucuzları var. Samsung Galaxy S21 FE 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.